ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Το Σπίτι της Φρίκης: Ζευγάρι ζούσε με τα 5 του Παιδιά στις ΠΙΟ Ακραίες Συνθήκες. Μόλις οι Αρχές Αντίκρισαν…

Το Σπίτι της Φρίκης: Ζευγάρι ζούσε με τα 5 του Παιδιά στις ΠΙΟ Ακραίες Συνθήκες. Μόλις οι Αρχές Αντίκρισαν…

Το Σπίτι της Φρίκης: Ζευγάρι ζούσε με τα 5 του Παιδιά στις ΠΙΟ Ακραίες Συνθήκες. Μόλις οι Αρχές Αντίκρισαν…

Μία μητέρα και ένας πατέρας από τη Φλόριντα συνελήφθησαν αφού η αστυνομία βρήκε πως τα πέντε τους παιδιά ζούσαν σε ένα σπίτι που ήτα ακατάλληλο για να ζει ο οποιοσδήποτε εκεί

Σύμφωνα με το WFTS, η Amanda L. Dean και ο Joseph P. Dromeshauser, III, 34 και οι δύο, βρέθηκαν να ζουν με ένα 17χρονο αγόρι, ένα 12χρονο αγόρι, ένα 10χρονο αγόρι, ένα 2χρονο αγόρι και ένα 11 μηνών κοριτσάκι σε ένα αηδιαστικό σπίτι στην Sarasota.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι την Δευτέρα λόγω της πρόνοιας, αντίκρισαν κόπρανα ζώων και ανθρώπων στο πάτωμα, αρκετά κουτιά με χάπια στο πάτωμα, σκουπίδια, σπασμένα γυαλιά και φαγητό που είχε σαπίσει, το οποίο αναφορές λένε πως μύριζε σαν ούρα.

Ακόμα χειρότερα, βρήκαν μία πίπα για κρακ δίπλα από το σημείο που ήταν και τα κουτιά με τα χάπια. Οι αρχές είπαν πως δεν υπήρχε κάπου να πετάξεις τα σκουπίδια στο σπίτι, ούτε είχε τρεχούμενο νερό.
“Η κατάσταση στο σπίτι ήταν η χειρότερη που είχα δει ποτέ,” είπε ο Detective Megan Buck. «Κανένα παιδί ή ενήλικος δεν θα πρέπει να ζει έτσι. Κάποιος ήξερε την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι και κάλεσαν τις αρχές. Ευτυχώς που το έκαναν,” πρόσθεσε.

Η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει την Dean όταν έφτασε στο σπίτι. Σχεδόν μία ώρα αφού ξεκίνησαν την έρευνα, την βρήκαν κρυμμένη σε μία ντουλάπα.

Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους και εκείνοι βρίσκονται ακόμα στην φυλακή.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)