ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Το Παράδειγμα της «Μπανιέρας»: Μια εξαιρετική Ιστορία που θα σας Βοηθήσει να καταλάβετε ΠΩΣ είναι να έχεις Κατάθλιψη!

Το Παράδειγμα της «Μπανιέρας»: Μια εξαιρετική Ιστορία που θα σας Βοηθήσει να καταλάβετε ΠΩΣ είναι να έχεις Κατάθλιψη!

Το Παράδειγμα της «Μπανιέρας»: Μια εξαιρετική Ιστορία που θα σας Βοηθήσει να καταλάβετε ΠΩΣ είναι να έχεις Κατάθλιψη!

Το να μιλάμε για την κατάθλιψη είναι δύσκολο.


Oι αγχώδεις διαταραχές και η κατάθλιψη, επηρεάζουν το 18% των Αμερικανών ενηλίκων. Γι “αυτό είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι” αυτό. Ένας συγγραφέας έχει εξηγήσει τη διαταραχή με έναν τρόπο που φαίνεται να έχει απήχηση σ τους ανθρώπους.
Ο John Anson περιγράφει την κατάθλιψη, όπως το κρύο συναίσθημα που παίρνουμε μετά το μπάνιο.
Πρόσφερε στους αναγνώστες ένα πείραμα: «Αφήστε χωρίς θέρμανση το χώρο του μπάνιου. Ενεργοποιήστε τον ανεμιστήρα. Αφήστε μόνο ένα αμυδρό φως να διαχέεται, ίσως ένα κερί να τρεμοπαίζει. Μόλις μπείτε μέσα στο μπάνιο, δεν υπάρχει τίποτε έξω από αυτό. Στη συνέχεια, γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό και κάντε ένα ζεστό μπάνιο. Κλείστε τα μάτια σας. Τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από τον εαυτό σας και κάντε μια ζεστή αγκαλιά. Αυτός είναι ο κόσμος σας.»

#kindness
A photo posted by The Mighty (@themightysite) on

Και συνεχίζει: « Τραβήξτε το βύσμα. Μόλις αδειάσει η μπανιέρα, καθίστε εκεί στο κρύο, ενώ, είστε υγροί και γυμνοί. Μείνετε εκεί. Αφήστε τον εαυτό σας να τρέμει. Μην επιχειρήσετε να ζεσταθείτε. Έτσι ακριβώς είναι η κατάθλιψη. Αισθάνεστε σαν όλα τα καλά να έχουν στραγγίσει, αφήνοντάς σας κρύο και γυμνό.» Η ανάρτηση έχει μοιραστεί πάνω από 20.000 φορές στο Facebook, με τους ανθρώπους να γράφουν ότι ο Anson έδωσε μια από τις πιο ακριβείς περιγραφές της κατάθλιψης που έχουν διαβάσει.

#Repost @wentworthmilleractorwriter ・・・ «Why do you speak about suicide?» – Active Minds #reasonsispeak #activeminds #wentworthmiller #suicideprevention #anxiety #depression #anxietyawareness #mentalhealth #nostigma #mentalillness
A photo posted by The Mighty (@themightysite) on

Άλλοι άνθρωποι, χρησιμοποίησαν την ιστορία του Anson για να μοιραστούν ό, τι αισθάνονται κατάθλιψη, επισημαίνοντας ότι ο καθένας το βιώνει διαφορετικά. Δημοσιεύτηκαν οι ιστορίες των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας με την ελπίδα της δημιουργίας μιας κοινότητας υποστήριξης.

Sometimes you just have to turn your little arm into a reindeer. #Repost @kandb97 @lucky_fin_project ・・・ #luckyfinsrock #reindeer #luckyfinproject #limbdifferenceawareness
A photo posted by The Mighty (@themightysite) on

Άλλοι έγραψαν: «Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό. Αντιμετωπίζουμε αυτή την ψυχική ασθένεια όλοι μαζί. Αλλά όταν κοιτάζουμε στο διαδίκτυο για βοήθεια, όλοι συναντάμε μια ιατρική πληροφορία. Θέλουμε πάρα πολύ μια κοινότητα για να συζητούμε το πρόβλημά μας. Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε.»

. . . . . #mentalhealth #suicide #suicideprevention #depression #mentalhealthawareness #themighty #mindfulness #anxiety #support #letstalk #endthestigma #mentalillness #sicknotweak #imnotashamed #nostigma #hope #support #youareenough #stigmafighters #mentalhealthawareness
A photo posted by The Mighty (@themightysite) on

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαγείρεψε με τον Έκτορα Μποτρίνι!

 
ΔΩΡΕΑΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!