ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Τι ακριβώς συμβαίνει στη μήτρα για 9 μήνες

Τι ακριβώς συμβαίνει στη μήτρα για 9 μήνες

Τι ακριβώς συμβαίνει στη μήτρα για 9 μήνες

Είτε έχετε ήδη γεννήσει ή απλά εξετάζετε την ιδέα να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, ξέρετε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από αυτό της γέννησης! Αλλά ακόμα κι έτσι, υπάρχουν σημεία της διαδικασίας που εξακολουθούν να αποτελούν μυστήριο.

Οι υπέρηχοι βέβαια δίνουν μια γεύση για το τι συμβαίνει μέσα στη μήτρα, αλλά έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς είναι εκεί μέσα το αγέννητο παιδί σας; Σε αυτό το βίντεο αυτό ακριβώς βλέπουμε!

Είναι η ρεαλιστική απεικόνισης του τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στη μήτρα και πώς αναπτύσσεται ένα μωρό από τη στιγμή της σύλληψης μέχρι να γεννηθεί. Όλα αυτά μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά που διαρκεί το βίντεο. Σιγά σιγά και θα δείτε το έμβρυο να σχηματίζεται σε ένα μικροσκοπικό πλασματάκι.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

Αυτό το είδες;

3439-810x425-1

Δείτε το βίντεο στο γυμναστήριο που ξεπέρασε τις 106.8 εκατ. προβολές (VIDEO)

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανέβει στο youtube στις 24 Νοεμβρίου 2010, αλλά γρήγορα τράβηξε τα βλέμματα των χρηστών του διαδικτύου. Οι πρωταγωνιστές του είναι από την Ουκρανία και ο τόπος των γυρισμάτων είναι ένα γυμναστήριο. Το βιντεο δείχνει μια μέθοδο εκγύμνασης για τις γυναίκες ώστε να φτιάξουν ένα όμορφο και γραμμωμένο κορμί εύκολα και χωρίς πόνους

error:

Kάνε την εγγραφή σου ΔΩΡΕΝ στο Νοιάzομαι και θα βρεις 53 νέα εκπτωτικά κουπόνια για να τα χρησιμοποιήσεις στο Super Market

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

Kάνε την εγγραφή σου

ΔΩΡΕΝ στο Νοιάzομαι

και θα βρεις 53 νέα

εκπτωτικά κουπόνια

για να τα

χρησιμοποιήσεις

στο Super Market