ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Της την έπεσε ένας άγνωστος στην παραλία και άρχισε τις «περίεργες» ερωτήσεις. Τότε πιάνει το κινητό της και…

Της την έπεσε ένας άγνωστος στην παραλία και άρχισε τις «περίεργες» ερωτήσεις. Τότε πιάνει το κινητό της και…

Της την έπεσε ένας άγνωστος στην παραλία και άρχισε τις «περίεργες» ερωτήσεις. Τότε πιάνει το κινητό της και…

Οι περισσότεροι όταν ακούν τον όρο «εμπόριο λευκής σαρκός», πιθανόν να σκεφτούν μια από τις τρεις ταινίες του Liam Neeson…

όπου η κόρη του ή η γυναίκα του ταξιδεύουν σε μια ξένη χώρα, τις στοχεύουν τρομακτικοί τύποι με προφορά και όπλα και στη συνέχεια πωλούνται σε δουλεία σε απίστευτα υψηλές τιμές.
Ενώ αυτά τα σενάρια συμβαίνουν, η εμπορία ανθρώπων είναι λίγο διαφορετική από ό, τι βλέπουμε στις ταινίες.
Δεν περιορίζεται σε χώρους στο εξωτερικό, και ακόμα χειρότερα μπορεί να συμβαίνει στο διπλανό σπίτι.
Οι αρχές του Ουισκόνσιν λένε ότι ο δρόμος I-94 μεταξύ του Μιλγουόκι, του Ουισκόνσιν και του Σικάγο, γίνεται ένα σημαντικό έδαφος για την εμπορία ανθρώπων. Ο δρόμος αυτός είναι μια διαδρομή που οδηγεί σε διάφορους προορισμούς.
Μια νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Haley Oscar βίωσε από πρώτο χέρι μια τρομακτική εμπειρία, απλά κάνοντας ηλιοθεραπεία στην παραλία κοντά στον φάρο Kenosha το Σαββατοκύριακο.
Της την έπεσε ένας άγνωστος στην παραλία και άρχισε τις «περίεργες» ερωτήσεις. Τότε πιάνει το κινητό της και…
Ένας ξένος την πλησίασε και της έκανε περίεργες ερωτήσεις.
«Με ρωτούσε σχετικά με το πιστωτικό μου όριο, που μένω, αν είμαι οικονομικά εξασφαλισμένη και αν έχω ανθρώπους που με αγαπούν,» είπε. «Ρώτησε γιατί ήμουν μόνη μου και πόσο μακριά μένω. Τότε τα πράγματα έγιναν πιο ακατάλληλα, και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις σεξουαλικής φύσης και σχολίασε ότι μιας και έχω τατουάζ, θα πρέπει να μου αρέσει ο πόνος. Συνεχώς του έλεγα ότι μελετούσα και να με αφήσει ήσυχη. Σε κάποιο σημείο του είπα ότι δεν ένιωθα άνετα, αλλά απλώς συνέχισε να κάθεται δίπλα μου.»
Μιλώντας ειλικρινά εδώ – ως νεαρή γυναίκα στα 20 μου όπως ο Haley, αυτό είναι κυριολεκτικά αυτό που κάνουν οι χειρότεροι εφιάλτες μου.
Μετά από 40 λεπτά από την αδιάκοπη και αδιάκριτης «συζήτησης», η Haley επικοινώνησε με μερικούς φίλους μέσω γραπτού μηνύματος.
Της την έπεσε ένας άγνωστος στην παραλία και άρχισε τις «περίεργες» ερωτήσεις. Τότε πιάνει το κινητό της και…

Έγραψε στο Facebook:
«Προφανώς δεν απάντησα σε αυτές τις ερωτήσεις, τον αγνόησα και του ζήτησα να με αφήσει μόνη του.»
Λέει ότι «τρομοκρατήθηκε» να σηκωθεί και να πάει μέχρι το αυτοκίνητό της, επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να αρπάξουν κάποιον που είναι όρθιος, παρά όταν είναι ξαπλωμένος. Η Haley επίσης δεν ήθελε να μάθει ο άντρας τι αυτοκίνητο οδηγούσε ή να την ακολουθήσει μέχρι το σπίτι της.
Ο μεσήλικας άντρας είπε στην Haley ότι ήταν από το Waukegan, του Ιλινόις. Αλλά μιλούσε πολύ σπαστά Αγγλικά.
«Είμαι κατά 99% σίγουρη ότι ήταν έμπορος λευκής σαρκός βάση τις ερωτήσεις που μου έκανε.»
Όταν την πήρε τηλέφωνο η φίλη της Mandi , λέγοντας της ότι είναι καθ” οδόν, ο άνδρας έφυγε τελικά.
Όπως υποψιάστηκε, δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη στην περιοχή.
Η Haley θέλει να γνωστοποιήσει ότι οι τρομακτικές ιστορίες που ακούμε είναι πραγματικές και μπορούν να συμβούν και δίπλα μας.
«Να είστε προσεκτικές. Αν πάτε κάπου μόνες βεβαιωθείτε ότι κάποιος γνωρίζει που είστε και φέρτε προστασία. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ανασφάλεια από έναν άντρα.»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: