ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Τα 10 Πράγματα που θα Συμβούν Όταν Πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ! Αυτό με την Αλλαγή των Χρημάτων Είναι…

Τα 10 Πράγματα που θα Συμβούν Όταν Πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ! Αυτό με την Αλλαγή των Χρημάτων Είναι…

Τα 10 Πράγματα που θα Συμβούν Όταν Πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ! Αυτό με την Αλλαγή των Χρημάτων Είναι…

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β, είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία μονάρχης στον κόσμο. Η Βρετανίδα βασίλισσα είναι 91 ετών και εάν πεθάνει, πολλά πράγματα θα αλλάξουν.

1. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ θα γίνει μαύρο.

Σύμφωνα με την παράδοση, στο φημισμένο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα θα βάλει μια μαύρη ανακοίνωση στην πύλη του παλατιού.

Το παραδοσιακό χρώμα του πένθους δεν θα περιοριστεί όμως ούτε στην παρούσα ειδοποίηση, ούτε στην οικογένεια της Βασίλισσας. Ο ιστότοπος της βασιλικής οικογένειας θα γίνει επίσης μαύρος και ακόμη και οι δημοσιογράφοι θα φορέσουν μαύρα ενώ βρίσκονται στις κάμερες, ως ένδειξη σεβασμού και θλίψης.

2. Το γέλιο δεν θα μεταδίδεται.

Το BBC – ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ηνωμένου Βασιλείου και η πρώτη υπηρεσία ειδήσεων που θα ειδοποιηθεί – θα αφαιρέσει όλες τις κωμωδίες και οτιδήποτε άλλο με αστείο περιεχόμενο από το πρόγραμμά τους, καθώς και θα αναδιατάξει όλα τα άλλα προγράμματα για να μεταδίδουν πιο συχνά ειδήσεις.

Το ραδιόφωνο του BBC επίσης, θα περιοριστεί στο να παίζει ειδήσεις και την «κατάλληλη» μόνο μουσική.

3. Όλα τα χρήματα θα αλλάξουν.

Αν κοιτάξετε τα Βρετανικά χρήματα, τα νομίσματα ή τα χάρτινα, θα παρατηρήσετε ένα κοινό χαρακτηριστικό: όλα απεικονίζουν τη βασίλισσα Ελισάβετ Β. Μόλις πεθάνει και η κορώνα περάσει στον πρίγκηπα Κάρολ, όλα τα χρήματα θα αλλάξουν – μέσα σε μόλις 10 ημέρες.
Επιπλέον, η αλλαγή δεν θα περιοριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι κομητείες που είναι μέλη της Κοινοπολιτείας των Εθνών – συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ινδίας, της Νέας Ζηλανδίας και 48 άλλων χωρών – που χρησιμοποιούν επίσης την εικόνα της Βασίλισσας στα χρήματά τους, θα αλλάξουν γρήγορα.

4. Όλοι θα θρηνήσουν.

Αυτό το σημείο μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα, το πένθος θα διαρκέσει δώδεκα ημέρες, συμπεριλαμβανομένης και της ανακηρυγμένης εθνικής εορτής την ημέρα της κηδείας της βασίλισσας, η οποία θα συμβεί 9 ημέρες μετά το θάνατό της.

Οι περίοδοι πένθους πιθανότατα θα διακηρυχθούν και σε άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας. Οι επιχειρήσεις και η χρηματιστηριακή αγορά θα τερματιστούν εντελώς, οι αθλητικές εκδηλώσεις θα ακυρωθούν και τα βασιλικά πάρκα θα απαγορεύσουν το παιχνίδι.

Για να μάθετε και τα υπόλοιπα από τα 10 κορυφαία πράγματα που θα συμβούν όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ Β, αλλά και για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες των παραπάνω γεγονότων, δείτε το παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: