ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Στελέχη Αεροπορικής εταιρίας Παραιτήθηκαν μετά την Δημοσιοποίηση ΑΥΤΟΥ του Βίντεο. Δείτε το Σοκαριστικό Ντοκουμέντο!

Στελέχη Αεροπορικής εταιρίας Παραιτήθηκαν μετά την Δημοσιοποίηση ΑΥΤΟΥ του Βίντεο. Δείτε το Σοκαριστικό Ντοκουμέντο!

Στελέχη Αεροπορικής εταιρίας Παραιτήθηκαν μετά την Δημοσιοποίηση ΑΥΤΟΥ του Βίντεο. Δείτε το Σοκαριστικό Ντοκουμέντο!

Δύο Ινδονήσιοι στελέχη αεροπορικής εταιρείας έχουν παραιτηθεί όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που δείχνει έναν από τους πιλότους της εταιρείας να περνάει από το σημείο ελέγχου του αεροδρομίου σε κατάσταση μέθης. 


Το ABC News αναφέρει ότι η αεροπορική εταιρεία, η Citilink, αρχικά διέψευσε ότι ο πιλότος ήταν μεθυσμένος. Ωστόσο, σύμφωνα με το Guardian, ο διευθυντής της εταιρείας ο υπεύθυνος παραγωγής εντέλει αποδέχτηκαν την ευθύνη και παραιτήθηκαν.
«Ο πιλότος είχε διαπράξει σοβαρή παράβαση της διαδικασίας λειτουργίας που έθεσε σε κίνδυνο τους επιβάτες,» δήλωσε ο Albert Burhan, ένα από τα διευθυντικά στελέχη. «Πρέπει να είμαι υπεύθυνος γι” αυτό και γι” αυτό το λόγο εγώ και ο υπεύθυνος παραγωγής παραιτούμαστε.
Στο αμφιλεγόμενο βίντεο, ο πιλότος Tekad Purna φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες να σταθεί όρθιος και του πέφτουν κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια ελέγχου.



Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου, όχι μόνο επιτρέπουν στον Purna να περάσει το σημείο ελέγχου, αλλά τον αφήνουν να μπει στη καμπίνα του αεροσκάφους. Εντέλει, οι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται όταν τον άκουσαν από τα μικρόφωνα του αεροπλάνου. Κάποιοι επιβάτες αποβιβάστηκαν υπό το φόβο ότι ο πιλότος θα πετούσε το αεροπλάνο.
Το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube δείχνει τη σύγχυση που επικράτησε στη καμπίνα του πιλότου.

O Guardian αναφέρει ότι ο πιλότος έχει απολυθεί και βρίσκεται υπό έρευνα για μέθη ή χρήση ναρκωτικών. Αν κριθεί ένοχος, η άδεια του θα ανακληθεί.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: