ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΑΛΗΘΕΙΕΣ / Ποια είναι η πιο ερωτογενής περιοχή της γυναίκας;

Ποια είναι η πιο ερωτογενής περιοχή της γυναίκας;

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στα γεννητικά όργανα, σας λέμε να το ξανασκεφτείτε και να μην βιαστείτε να απαντήσετε…


Η πιο ερωτογενής περιοχή στο κορμί μιας γυναίκας, δεν είναι χαμηλά. Το αντίθετο είναι ψηλά και είναι οι θηλές του στήθους της.

Σύμφωνα με έρευνα οι θηλές είναι εξίσου, αν όχι λίγο περισσότερο μια περιοχή που προκαλεί τον ίδιο ερεθισμό στη γυναίκα, όπως ο κόλπος, ή η κλειτορίδα. Η έρευνα έγινε από ομάδα επιστημόνων του πανεπιστημίου Rutgers του Νιου Τζέρσευ και επικεφαλής ήταν ο ψυχολόγος Μπάρι Κομισαρούκ.

Η έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν, αλλά πολλοί άνδρες αγνοούν. Ότι οι θηλές είναι μια ιδιαίτερη ερωτογενής ζώνη.

Οι ερευνητές εξέτασαν μαγνητικές εγκεφάλου, από ερεθισμένες γυναίκες που έδειχναν ποιο σημείο του εγκεφάλου ερεθίζεται από το αντίστοιχο όργανο (θηλές, κόλπος, κλειτορίδα). Οι απεικονίσεις των γυναικείων εγκεφάλων έδειξαν ότι οι θηλές απασχολούσαν το ίδιο σημείο του εγκεφάλου, με αυτά των γεννητικών τους οργάνων. Επίσης έδειξαν ότι κατά την διέγερση των θηλών, απελευθερώνεται η ορμόνη, ωκυτοκίνη, που φυσιολογικά εκκρίνεται κατά την γέννα και προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα.

Οι ερευνητές ψάχνουν να καταλάβουν τον γυναικείο οργασμό και των γενικότερων εγκεφαλικών λειτουργιών. Με σκοπό να καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την πρόκληση της ευχαρίστησης έτσι ώστε να καταπολεμήσουν το άγχος την κατάθλιψη και τους εθισμούς.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ