ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Πήγε να επιστρέψει το ελαττωματικό του iPhone, αλλά δεν το δέχτηκαν. Η αντίδραση του; Σόκαρε τους Υπαλλήλους!

Πήγε να επιστρέψει το ελαττωματικό του iPhone, αλλά δεν το δέχτηκαν. Η αντίδραση του; Σόκαρε τους Υπαλλήλους!

Πήγε να επιστρέψει το ελαττωματικό του iPhone, αλλά δεν το δέχτηκαν. Η αντίδραση του; Σόκαρε τους Υπαλλήλους!

Ένα κατάστημα της Apple στην πόλη της Ντιζόν, στη Γαλλία, είχε τη χειρότερη εβδομάδα που μπορούσε να φανταστεί, όταν ένας θυμωμένος πελάτης πέρασε τις πόρτες τους.


Ο ανώνυμος άνδρας ήταν ήρεμος και μεθοδικός κατά το σπάσιμο κάθε iPhone 7 στο κατάστημα, με μία μπάλα από χάλυβα που έφερε μαζί του.

Οι υπόλοιποι πελάτες βγάλανε τα iPhones τους και ξεκίνησαν να καταγράφουν το περιστατικό και ο άντρας μπορεί να ακουστεί να λέει στα γαλλικά: «Η Apple είναι μια εταιρεία που ‘βiασε’ τους ευρωπαίους καταναλωτές. Αρνήθηκαν να με αποζημιώσουν όταν τους είπα να μου δώσουν τα χρήματά μου πίσω. Είπαν όχι. Τότε, ξέρετε τι συμβαίνει; Αυτό συμβαίνει.«, πριν σπάσει με την μπάλα ακόμη μία οθόνη τηλεφώνου.

Η άντρες ασφάλειας κατέφθασαν για να τον πάρουν μέσα, αλλά δεν ήταν πρόθυμος να τους ακολουθήσει και τελικά χρειάστηκαν πολλοί για να τον συλλάβουν, ύστερα από αρκετές απόπειρες να δραπετεύσει.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ