ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΑΛΗΘΕΙΕΣ / Πέντε ενδείξεις ότι απλά δε σε γουστάρει

Πέντε ενδείξεις ότι απλά δε σε γουστάρει

Πέντε ενδείξεις ότι απλά δε σε γουστάρει

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμα αποκρυσταλλωμένη άποψη για το πως σε βλέπουν οι γυναίκες, δες εδώ πέντε ενδείξεις ότι αυτή που κυνηγάς, απλά δε σε γουστάρει…


Δε ρωτάει τίποτα για σένα
Τη βλέπεις στην παρέα και ξετρελαίνεσαι. Θες να την κατακτήσεις εδώ και τώρα. Ρωτάς να μάθεις διάφορα πράγματα για κείνη. Αυτή απάντα, αλλά δε ρωτάει τίποτα για σένα. Μη νομίζεις ότι το κάνει από διακριτικότητα…Ξέρεις πόσες φορές εχει μπει στον πειρασμό να ψάξει κινητά; Ρωτάς και δε ρωτάει, απλά δε σε γουστάρει….
Σε κάνει πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο είσαι
Αν η λεγάμενη είναι 30 και σε κάνει 40, σ΄έχει θάψει ήδη ένα μέτρο κάτω από το χώμα. Τώρα θα μου πεις ότι εδώ έχει πέραση ακόμα ο Λίαμ Νίσον στα 63 του. Εσύ όμως δεν είσαι ο Λίαμ Νίσον. Είσαι ο 30αρης Κώστας και η 25αρα Μαρία, που αντί για 30 που είσαι, σε κάνει 40. Άστο λοιπόν.

Κοιτάει συνέχεια το κινητό της
Δεν αποκλείεται να προκείται μια για ακόμα εθισμένη κοπέλα των ημέρων, στο facebook. Από αυτές που μία είναι χαρούμενες, μια προβληματισμένες και δίνουν ραπόρτο για κάθε τους κίνηση. Ακόμα και αν πρόκειται για τέτοια περίπτωση, θα προσπαθήσει για λίγο να παραμερίσει αυτή την τρέλα των ημερών για να σου δώσει το πράσινο φως…Αν συνεχίσει να ασχολείται με το κινητό της, μάλλον περνάς απαρατήρητος. Εκτός αν το wishful way of thinking που έχεις, σου λέει ότι μιλάει για σένα στο διαδίκτυο.
Αναφέρεται συνέχεια στην εργασία της
Μετάφραση: Δεν την ενδιαφέρει αν γίνει βαρετή. Σύμβουλη! Άρχισε να μιλάς για τον στρατό. Στο διαγωνισμό βαρεμάρας μπορείς να βγεις νικητής, αλλά τουλάχιστον ότι δεν θα τρέφεις τυφλές ελπίδες ότι κάτι θα γίνει. Στην περιπτωση αυτή η ελπίδα είναι καλύτερο να πεθάνει πρώτη και όχι τελευταία.
Τραβιέται πίσω
Εσύ καλά κάνεις και πλησιάζεις…Αν όμως αυτή τραβιέται πίσω, καλό θα είναι μην ξαναπλησιάσεις. Για κάποιο λόγο δε θέλει να έρθετε πιο κοντά. Ίσως είναι πολύ νωρίς ή μάλλον δε σε γουστάρει.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: