ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Ο Τρίχρονος Γιος του Πέθανε ξαφνικά. Έναν Χρόνο μετά, η Σπαρακτική Εξομολόγηση του Πατέρα, συγκλονίζει το διαδίκτυο

Ο Τρίχρονος Γιος του Πέθανε ξαφνικά. Έναν Χρόνο μετά, η Σπαρακτική Εξομολόγηση του Πατέρα, συγκλονίζει το διαδίκτυο

Ο Τρίχρονος Γιος του Πέθανε ξαφνικά. Έναν Χρόνο μετά, η Σπαρακτική Εξομολόγηση του Πατέρα, συγκλονίζει το διαδίκτυο

Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι γονέας. Υπάρχουν μέρες που δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τα παιδιά σας να πάνε για ύπνο, ώστε να μπορέσετε να βρείτε λίγη ησυχία και να ηρεμήσετε.

Αλλά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της γονικής μέριμνας, είναι σημαντικό να αγαπάτε το χρόνο που περνάτε με τα παιδιά σας, επειδή δεν θα είναι για πάντα μικρά.
Ένας Βρετανός μπαμπάς, κατέστησε το γεγονός αυτό έντονα σαφές σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook. Ο πατέρας από το Ανατολικό Σάσεξ της Αγγλίας, υπενθυμίζει στους γονείς ότι είναι σημαντικό να ζείτε κάθε αγκαλιά, χαμόγελο και στιγμή που μοιράζεστε με τα παιδιά σας. Και ο λόγος για τον οποίο έγραψε αυτό, είναι σπαρακτικός.
Ο Τρίχρονος Γιος του Πέθανε ξαφνικά. Έναν Χρόνο μετά, η Σπαρακτική Εξομολόγηση του Πατέρα, συγκλονίζει το διαδίκτυο
Το 2016, οι Richard και Jen Pringle έζησαν μια τεράστια απώλεια στην οικογένειά τους. Το περασμένο καλοκαίρι, ο γιος τους Hughie πέθανε μετά από αιφνίδια αιμορραγία του εγκεφάλου. Ο Hughie ήταν μόλις τριών ετών. Αντικατοπτρίζοντας την απώλεια του γιου του, ο Richard επισημαίνει «τα 10 πιο σημαντικά πράγματα που έμαθα από την απώλεια του γιου μου».
Η ανάρτησή του έγινε viral, αφού περιέγραψε πόσο σημαντικό είναι για τους γονείς να είναι πιο παρόντες στις ζωές των παιδιών τους. Η πρώτη του συμβουλή:
«Ποτέ δεν μπορείς να φιλάς και να αγαπάς τόσο πολύ».
Στη συνέχεια, συμβουλεύει τους γονείς να δίνουν προσοχή στα παιδιά τους, ανεξάρτητα από το τι. Αφήστε κάτω το τηλέφωνο ή το τηλεχειριστήριο για να παίξετε με τα παιδιά σας. Έγραψε:
«Έχετε πάντα χρόνο. Σταματήστε αυτό που κάνετε και παίξτε, ακόμα κι αν είναι για ένα λεπτό». Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό που να μη μπορεί να περιμένει».
Μια άλλη πρόταση: Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες και βίντεο τα παιδιά σας, για να έχετε διάφορες στιγμές στο χρόνο. Μια μέρα, αυτό μπορεί να είναι το μόνο που θα έχετε από τα παιδιά σας. Ο Richard το γνωρίζει αυτό καλά. Από τη στιγμή που ο Hughie πέθανε, το μόνο που έχει απομείνει είναι αναμνήσεις και φωτογραφίες του μικρού του.
Ο Τρίχρονος Γιος του Πέθανε ξαφνικά. Έναν Χρόνο μετά, η Σπαρακτική Εξομολόγηση του Πατέρα, συγκλονίζει το διαδίκτυο
Ο Richard, ο οποίος έχει δύο ακόμη παιδιά με τα ονόματα Hettie και Hennie, επισημαίνει ότι δεν είναι τα χρήματα που ξοδεύετε για τα παιδιά σας που είναι σημαντικά, αλλά οι στιγμές που τους χαρίζετε. Έγραψε στον αριθμό τέσσερα στη λίστα:
«Πηδήξτε σε λακκούβες, πηγαίνετε βόλτες, για κολύμπι στη θάλασσα, στήστε μια σκηνή και διασκεδάστε, αυτό είναι το μόνο που θέλουν». Δε θυμάμαι τι αγοράσαμε στο Hughie, θυμάμαι μόνο τι κάναμε μαζί».
Ο Richard και η οικογένειά του ήξεραν για την κατάσταση του εγκεφάλου του, αλλά υπήρχαν μόνο 5% πιθανότητες ο Hughie να βιώσει αιμορραγία στον εγκέφαλο. Δυστυχώς, ο Hughie άνηκε σε αυτό το 5%. Επομένως, μην θεωρείτε το χρόνο που περνάτε με τα παιδιά σας δεδομένο. Τραγουδήστε μαζί τους, διαβάστε τις ιστορίες τους και δημιουργήστε μνήμες μαζί τους. Σημείωσε:
«Αγαπήστε τις πιο απλές στιγμές. Είναι αυτό που μου λείπει περισσότερο. Μην αφήνετε αυτές τις όμορφες στιγμές να περάσουν απαρατήρητες».
Ο Τρίχρονος Γιος του Πέθανε ξαφνικά. Έναν Χρόνο μετά, η Σπαρακτική Εξομολόγηση του Πατέρα, συγκλονίζει το διαδίκτυο
Υπενθυμίζει στους γονείς να φιλούν πάντα τα παιδιά τους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η τελευταία φορά. Λέει, να διασκεδάζεις κάνοντας βαρετές δουλειές, λέγοντας αστεία και να γελάς. Έγραψε ως τον αριθμό 7 στη λίστα:
«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην διασκεδάζεις».
Μετά το θάνατο του Hughie, ο Richard αποφάσισε να κρατάει ένα περιοδικό, για να γράφει τα πράγματα που κάνουν τα δύο άλλα παιδιά του, που τον κάνουν ευτυχισμένο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα ξεχάσει ποτέ πώς τον έκαναν να χαμογελάει. Ολοκλήρωσε τη θέση του καταλήγοντας,
«Αν έχετε τα παιδιά σας μαζί σας, να τα φιλάτε για καληνύχτα. Να παίρνετε το πρωινό σας μαζί. Να τα πηγαίνετε στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, να τα βλέπετε να παντρεύονται. Είστε ευλογημένοι. Μην το ξεχνάτε ποτέ».
Η λίστα του Richard, είναι ένας συγκινητικός τρόπος για να τιμήσει το μικρό αγόρι του και πιθανότατα θα εμπνεύσει άλλους γονείς να απολαμβάνουν ακόμα και τις πιο απλές στιγμές με τα παιδιά τους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ