ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Ο άντρας της την κεράτωσε και την έδιωξε από το σπίτι. Εκείνη όμως έκρυψε βρωμερά κελύφη γαρίδας στα κουρτινόξυλα και πήρε την απόλυτη εκδίκηση!

Ο άντρας της την κεράτωσε και την έδιωξε από το σπίτι. Εκείνη όμως έκρυψε βρωμερά κελύφη γαρίδας στα κουρτινόξυλα και πήρε την απόλυτη εκδίκηση!

Ο άντρας της την κεράτωσε και την έδιωξε από το σπίτι. Εκείνη όμως έκρυψε βρωμερά κελύφη γαρίδας στα κουρτινόξυλα και πήρε την απόλυτη εκδίκηση!

Ενώ ελπίζουμε πως σαν ενήλικες μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε ένα διαζύγιο με ωριμότητα, ωστόσο, κάτι τέτοιο συμβαίνει σπάνια.

Τα συναισθήματα μας θολώνουν, οι συμπεριφορές μας εξοργίζουν και το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι η εκδίκηση. Κι αντί ν’ αντιμετωπίσουμε το θέμα σαν ενήλικες, κάνουμε πράγματα τρελά σαν παιδιά. Σε κάποιους βέβαια, αξίζει αυτή η συμπεριφορά.

Στην παρακάτω ιστορία, μια γυναίκα πήρε την απόλυτη εκδίκηση, όταν ο σύζυγός της την παράτησε για την καινούργια του γραμματέα. Αυτό που έκανε είναι ευφυέστατο, και ο σύζυγός της το άξιζε απόλυτα.

Αντί να κλειστεί στον εαυτό της και να τα βάψει μαύρα όταν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε, αυτή η γυναίκα ανέλαβε δράση και πήρε το αίμα της πίσω!

Η Edith και ο σύζυγός της, ο Jake, ήταν παντρεμένοι για 37 χρόνια, όταν εκείνος την κεράτωσε. Η νέα φίλη του απαίτησε να βγάλουν την Edith έξω από το πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι της και ο καλοπληρωμένος δικηγόρος του φρόντισε γι’ αυτό.

Είχε τρεις ημέρες καιρό για να μετακομίσει κι εκείνη δεν έχασε καθόλου χρόνο. Την πρώτη μέρα συσκεύασε όλα της τα υπάρχοντα σε κουτιά. Τη δεύτερη μέρα ήρθε η μεταφορική και πήρε τα πράγματά της, και την τρίτη ημέρα, είχε λίγο χρόνο για να χαλαρώσει.

Η Edith έψησε μερικές γαρίδες, έβαλε σ’ ένα πιάτο λίγο χαβιάρι και άνοιξε κι ένα λευκό κρασί υπό το φως των κεριών. Μόλις απόλαυσε το γεύμα της, πήρε τα εναπομείναντα κελύφη των γαρίδων και το χαβιάρι και πήγε από δωμάτιο σε δωμάτιο, γεμίζοντας με αποφάγια θαλασσινών το κοίλο μέρος του κάθε κουρτινόξυλου.

Ο Jake και η φίλη του επέστρεψαν σε ένα άδειο σπίτι και ήταν ενθουσιασμένοι για τη νέα ζωή τους – για μια εβδομάδα περίπου, μέχρι ν’ αρχίσει να μυρίζει. Έκαναν ό, τι μπορούσαν για να το καθαρίσουν, αλλά η δυσωδία επέμενε για πολλές μέρες.

Τελικά, δανείστηκαν χρήματα για ν’ αγοράσουν ένα καινούργιο κι έβαλαν πωλητήριο στο παλιό. Η Edith του έκανε μια κλήση και προσφέρθηκε να τ’ αγοράσει σε μια καλύτερη τιμή, λόγω της κατάστασης.

Τα έγγραφα υπογράφηκαν εκείνη την ημέρα και μια εβδομάδα αργότερα ο Jake και η φίλη του, πήραν χαρούμενοι τα πράγματά τους στο νέο τους σπίτι. Μαζί με τα κουρτινόξυλα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error: