ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Οι τέσσερις μπαμπάδες βγαίνουν με στυλ από το γκαράζ, αλλά μόλις ξεκινάει η μουσική; Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Οι τέσσερις μπαμπάδες βγαίνουν με στυλ από το γκαράζ, αλλά μόλις ξεκινάει η μουσική; Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Οι τέσσερις μπαμπάδες βγαίνουν με στυλ από το γκαράζ, αλλά μόλις ξεκινάει η μουσική; Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν συνδυάζεις μπαμπάδες με στιλ, ένα κομμάτι χιπ χοπ και προσεγμένους στίχους για τα πράγματα που κάνουν οι πατεράδες καθημερινά;

Το παρακάτω κομμάτι που ονομάζεται “Dad Life” και έχει γίνει ύμνος για κάθε πατέρα. Δείξτε στον πατέρα σας το παρακάτω βίντεο και σίγουρα θα του φτιάξετε τη μέρα.
Οι παρακάτω άντρες πήραν όλα τα ξενέρωτα χαρακτηριστικά του μπαμπά και τα μετέτρεψαν σε τραγούδι. Στους στίχους τους μιλάνε για τα πάντα, από τα ρούχα των παιδιών τους μέχρι το μπάρμπεκιου. Το τραγούδι είναι γυρισμένο σε στιλ παρωδίας του Weird Al. Έμπνευση τους είναι τα χιπ χοπ κομμάτια, γι’αυτό ποζάρουν με βλοσυρό ύφος.
Κυκλοφορούν με μίνι βαν και μηχανές κουρέματος γκαζόν. Ξεχάστε τα ακριβά ρούχα, αυτοί οι άντρες φοράνε κλασικά ρούχα μπαμπά. Όταν ραπάρουν για τα λεφτά και μιλάνε για τις «ντουζίνες δολάρια» που έχουν, αναφέρονται στο πώς τα ξοδεύουν όλα για την οικογένεια τους.

Γυρίζουν βίντεο μόνο για παιδιά, ενώ κάνουν αναφορά σε χαρακτήρες της Ντίσνεϊ και λένε ότι τα παιδιά τους είναι η συνοδεία τους.
Οι στίχοι τους είναι ξεκαρδιστικοί. Δείτε το βίντεο και σίγουρα θα εκτιμήσετε αυτό που κάνουν οι πατεράδες για τις οικογένειες τους!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: