ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Μια 90χρονη Βγήκε στη Σκηνή. Όταν έκανε ΑΥΤΟ έκανε τους πάντες να Παραμιλάνε!

Μια 90χρονη Βγήκε στη Σκηνή. Όταν έκανε ΑΥΤΟ έκανε τους πάντες να Παραμιλάνε!

Μια 90χρονη Βγήκε στη Σκηνή. Όταν έκανε ΑΥΤΟ έκανε τους πάντες να Παραμιλάνε!

H 90χρονη Dorothy Williams έδειξε στο “Αμερική έχεις ταλέντο” ότι το ταλέντο βγαίνει σε πολλά σχήματα, μεγέθη και ηλικίες. Δήλωσε ότι πάντα ονειρευόταν να γίνει σταρ και χόρεψε με προκλητικό τρόπο σε στιλ burlesque με τα γυρίσματα και τις φούντες της. Πήρε έτσι το χρυσό εισιτήριο!


Ο κριτής Howie Mandel της είπε “Σ’αγαπώ. Λατρεύω το μήνυμα που στέλνεις. Είσαι ένα υπέροχο παράδειγμα. Είσαι έμπνευση. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνεις σταρ και είμαι χαρούμενος που είσαι εδώ.” Ωστόσο, ο οικοδεσπότης Nick Cannon, ο οποίος συνήθως είναι πιο μαζεμένος, την επαίνεσε περισσότερο από όλους και χτύπησε το buzzer για να περάσει στην επόμενη φάση.
Σύμφωνα με το TV Guide, μπορεί να έσπασε το πρωτόκολλο, αλλά κανείς δεν φάνηκε να ενοχλείται και όλοι χάρηκαν όταν έπεσαν τα χρυσά κομφετί. Η Williams ξεκίνησε να χορεύει από το 17 της, σύμφωνα με το TV Guide.
“Ήθελα ένα πιο μεγάλο τραγούδι, για να δω που καταλήγει αυτό”, είπε ο Cowell. Χάρη στην ασυνήθιστη πρωτοβουλία του Cannon η Williams πέρασε στην επόμενη φάση και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την ξαναπολαύσει.
Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ