ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΑΛΗΘΕΙΕΣ / Μην σου τύχει-Έφαγε τσίλι, την έγλυψε στο μάτι και δείτε τι έπαθε…

Μην σου τύχει-Έφαγε τσίλι, την έγλυψε στο μάτι και δείτε τι έπαθε…

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν…

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη μία Μεξικανή, η οποία άφησε το σύντροφό της να τη γλύψει στο μάτι, υποκύπτοντας σε μια (σχετικά) νέα διαδικτυακή τρέλα! Νωρίτερα, είχαν απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο, το μενού του οποίου περιελάμβανε extra πικάντικο τσίλι! Για την ακρίβεια, πιπεριές New Mexico Scorpion, οι οποίες θεωρούνται από τις πιο καυτές ποικιλίες του κόσμου με σκορ 1.191.595 στην κλίμακα Scoville Heat!

Μια ελαφριά ζέστη στο μάτι της 28χρονης Nina Bonilla, σταδιακά εξελίχθηκε σε ανυπόφορη κάψα και πόνο, με αποτέλεσμα ο Romildo Chavez να καλέσει την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. «Προσπαθήσαμε να το ξεπλύνουμε με νερό, ωστόσο έγινε χειρότερα», τόνισε ο 39χρονος άνδρας. Το γλείψιμο στο βολβό των ματιών ή «Oculolinctus» ξεκίνησε μόλις πριν από ένα χρόνο και «απογειώθηκε» στην Ιαπωνία.

Η 29χρονη φοιτήτρια από τους Παρθένους Νήσους, Elektrika Energias ανέφερε στη Huffington Post: «Ο φίλος μου άρχισε να με γλείφει στα μάτια και απλά μου άρεσε. Με “ανάβει”». Την ίδια ώρα, μία γιαγιά από τη Βοσνία υποστήριξε ότι το γλείψιμο των βολβών κάνει καλό στα μάτια καθώς απομακρύνει από θραύσματα μέχρι «κρούστες» επιπεφυκίτιδας.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι μέσω του «Oculolinctus» μεταδίδονται ασθένειες όπως η επιπεφυκίτιδα και ο ιός του έρπητα, ενώ ο Δρ Φίλιπ Rizzuto, από την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας, προειδοποίησε ότι το γλείψιμο στο βολβό του ματιού μπορεί να προκαλέσει μέχρι και τύφλωση, αφού τα βακτήρια του στόματος μπορούν να καταστρέψουν τους ιστούς του ματιού…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: