ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΥΓΕΙΑ / Με ΑΥΤΗΝ την Θαυματουργή Άσκηση θα Χάσετε έως και 12 Εκατοστά από την Περιφέρειά σας, μέσα σε λίγες Εβδομάδες!

Με ΑΥΤΗΝ την Θαυματουργή Άσκηση θα Χάσετε έως και 12 Εκατοστά από την Περιφέρειά σας, μέσα σε λίγες Εβδομάδες!

Με ΑΥΤΗΝ την Θαυματουργή Άσκηση θα Χάσετε έως και 12 Εκατοστά από την Περιφέρειά σας, μέσα σε λίγες Εβδομάδες!

Συνεχώς αναζητούμε τις νέες τάσεις για να χάσουμε κιλά και από την στιγμή που βρίσκουμε έναν υγιεινό τρόπο, πάντα μας αρέσει να δοκιμάζουμε κάτι καινούριο!

Η παρακάτω ιαπωνική τεχνική είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα και εύκολη τεχνική που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα.
Είναι μια απλή άσκηση που πρέπει να κάνετε για 2-10 λεπτά τη μέρα και θα πάθετε πλάκα μόλις ακούσετε τι είναι. Ο γιατρός του Ιάπωνα ηθοποιού Miki Ryosuke του συνέστησε να κάνει την παρακάτω άσκηση για να καταπολεμήσει τον πόνο στη μέση. Αλλά στο μεταξύ ο Ryosuke ανακάλυψε ότι με αυτή τη μέθοδο μπορούσε να χάσει γρήγορα και αποτελεσματικά κιλά.
Μετά από μερικές εβδομάδες, ο ηθοποιός είχε χάσει 13 κιλά και 12 εκατοστά από την περιφέρεια του. Απίστευτο, έτσι;
Ο Ryosuke κοινοποίησε την ανακάλυψη του στο διαδίκτυο για να την δοκιμάσουμε! Το παρακάτω βίντεο θα σας εξηγήσει πώς να κάνετε την άσκηση βήμα βήμα.
Βλέποντας την λέξη «άσκηση», πιθανόν να φαντάζεστε κάτι σε κοιλιακούς ή ασκήσεις αεροβικής – αλλά δεν έχει καμία σχέση. Παρ’όλο που η άσκηση εξασκεί τους μυς, δεν θα σας κάνει απαραίτητα να ιδρώσετε και χρειάζεται απλά να σταθείτε σε ένα σημείο για να την κάνετε.
Μια άσκηση στην οποία δεν χρειάζεται να φορέσετε τα αθλητικά σας; Φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.
Με ΑΥΤΗΝ την Θαυματουργή Άσκηση θα Χάσετε έως και 12 Εκατοστά από την Περιφέρειά σας, μέσα σε λίγες Εβδομάδες!

Πρόκειται για μια άσκηση αναπνοής που οι γιατροί συχνά συστήνουν για τα προβλήματα στη μέση, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική. Πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις αναπνοές για να γυμναστείτε; Η άσκηση ονομάζεται «Η δίαιτα της μεγάλης αναπνοής».
Το λίπος αποτελείται από οξυγόνο, υδρογόνο και άνθρακα. Όταν το οξυγόνο που αναπνέετε φτάνει στα κύτταρα λίπους, διασπά το λίπος σε άνθρακα και νερό. Όσο πιο πολύ και πιο βαθιά αναπνέετε, τόσο περισσότερο οξυγόνο φτάνει στα κύτταρα και διασπά το λίπος.
Σωστά το διαβάσατε: με την αναπνοή μπορείτε όντως να χάσετε περισσότερο βάρος. Στην άσκηση αυτή δεν χρειάζεται να αναπνέετε καν και να γυμνάζεστε. Απλά πρέπει να κάνετε ένα συγκεκριμένο είδος βαθιάς αναπνοής για μια παρατεταμένη περίοδο.
Για την άσκηση πρέπει να σταθείτε σε μια συγκεκριμένη στάση. Δείτε στο βίντεο πώς πρέπει να τοποθετήσετε σωστά το σώμα σας. Στην συνέχεια, αναπνεύστε βαθιά για 3 δευτερόλεπτα και εκπνεύστε για 7 δευτερόλεπτα. Ενώ εκπνέετε, υπάρχει ένα κόλπο που θα τονώσει την καύση λίπους.
Επαναλάβετε 2-10 φορές τη μέρα και θα πάθετε πλάκα με τα αποτελέσματα! Ο Ryosuke χρειάστηκε μερικές μόλις εβδομάδες για να δει ορατά αποτελέσματα.
Πώς σας φαίνεται αυτή η μοναδική άσκηση;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: