Home / VIRAL / Με άριστα πήρε το απολυτήριο της η 82χρονη Σουλτάνα Γκέσου από την Κοζάνη!

Με άριστα πήρε το απολυτήριο της η 82χρονη Σουλτάνα Γκέσου από την Κοζάνη!

Με άριστα πήρε το απολυτήριο της η 82χρονη Σουλτάνα Γκέσου από την Κοζάνη!

Με βαθμό 19.6 πήρε το απολυτήριο της η 82χρονη Σουλτάνα Γκέσου από την Κοζάνη, ολοκληρώνοντας τη φοίτηση της στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Με άριστα πήρε το απολυτήριο της η 82χρονη Σουλτάνα Γκέσου από την Κοζάνη!

Η 82χρονη κ. Σουλτάνα θα συνεχίσει όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ για να ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών της, καθώς ήδη έχει εγγραφεί και στο Λύκειο.

Η κ. Γκέσου αρίστευσε τελειώνοντας την Τρίτη τάξη του Γυμνασίου έμαθε να χειρίζεται υπολογιστή για τις ανάγκες των μαθημάτων και είχε πολύ καλή συνεργασία με τους συμμαθητές της αλλά και τους καθηγητές της, όπως είπε, ενώ όνειρό της πάντως ήταν να γίνει δασκάλα.

«Ποτέ δεν είναι αργά, ο άνθρωπος είναι δυνατός και τα νικάει όλα» είναι το μήνυμα που στέλνει σε μικρούς και μεγάλους.

«Όταν ήμουν μικρή ήθελα να πάω γυμνάσιο. Μεσολάβησε ο πόλεμος και άλλα πολλά. Έγινα μοδίστρα, παντρεύτηκα, έκανα παιδιά, δεν μπορούσα να αφήσω τόσες υποχρεώσεις.. Το είχα στο μυαλό μου, όμως, το σχολείο. Πήρα σύνταξη, ο άνδρας μου αρρώστησε πάλι δεν κατάφερα να ξεκινήσω. Όμως όταν παντρεύτηκαν τα παιδιά και δεν είχα τι να κάνω, είπα, εκεί που θα πάω στο Κ.Α.Π.Η. δεν πάω επιτέλους στο σχολείο;»

Με 4 παιδιά, 6 εγγόνια και 4 δισέγγονα έχει ελάχιστο χρόνο για διάβασμα. «Οι καθηγητές μου λένε «είσαι αστέρι» και τον υπολογιστή που δεν τον είχα πιάσει στα χέρια μου, τον κατάφερα», λέει η 82χρονη και η φωνή της έχει τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού.

«Όταν πλαγιάζω για ξεκούραση διαβάζω. Πάντα διάβαζα».

Η Σουλτάνα Γκέσου γύρισε στα θρανία στα 80 ,όπως η ίδια είπε στο ραδιόφωνο του Πρακτορείου 104,9 και δεν σκοπεύει με τίποτα να τα παρατήσει.

Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

Αυτό το είδες;

0

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι ιδιοκτήτρια αυτής της ολοκαίνουργιας Ferrari! [video]

H απίστευτη αυτή Ferrari των 200.000$ ανήκει σε γυναίκα. Μάλιστα αν τη συναντούσατε ποτέ σε …

error: