ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Μετέδιδε Live το θάνατο της αδερφής της: «Σκότωσα την αδερφή μου, αλλά δε με νοιάζει»

Μετέδιδε Live το θάνατο της αδερφής της: «Σκότωσα την αδερφή μου, αλλά δε με νοιάζει»

Μετέδιδε Live το θάνατο της αδερφής της: «Σκότωσα την αδερφή μου, αλλά δε με νοιάζει»

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης βρίσκεται μία 18χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη αφού τράκαρε το αυτοκίνητό της οδηγώντας μεθυσμένη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η 14χρονη αδερφή της.

Η λεπτομέρεια ωστόσο που προκαλεί φρίκη είναι ότι η ασυνείδητη νεαρή μετέδωσε με live streaming τη στιγμή του θανάσιμου δυστυχήματος στον λογαριασμό της στο Instagram, καταγράφοντας τον εαυτό της να ξεστομίζει το αδιανόητο, διακηρρύσσοντας ότι «σκότωσε την αδερφή μου, αλλά δεν με νοιάζει».
Η Obdulia Sanchez, από το Στόκτον, κατηγορείται ότι οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ και ότι προκάλεσε το θανάσιμο τροχαίο στο Λος Μπάνος της Καλιφόρνια, που στοίχισε τη ζωή στην αδερφή της. Το υλικό που μετέδωσε live η ίδια η δράστιδα στο Instagram δείχνει την Obdulia να μιλάει στην κάμερα ενώ οδηγεί και την στιγμή που το αμάξι πέφτει πάνω σε έναν φράχτη και καταλήγει σε ένα λιβάδι.
Στις σκηνές σοκ που ακολουθούν, εμφανίζεται το άψυχο κορμί της 14χρονης Jacqueline Sanchez να κείτtραι στο έδαφος, την ώρα που ένα άλλο ανήλικο κορίτσι που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια.
Κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης η Obdulia ακούγεται να λέει: «Σκότωσα την αδερφή μου αλλά δεν με νοιάζει. Σκότωσα την αδερφή μου. Ξέρω ότι θα πάω στη φυλακή αλλά δεν με ενδιαφέρει. Συγγνώμη μωρό μου».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ