ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Κρατούσε τον Γιο της κλειδωμένο στη Σοφίτα και τον κακοποιούσε Βάναυσα. Μόλις η Αστυνομία έσπασε την Πόρτα…

Κρατούσε τον Γιο της κλειδωμένο στη Σοφίτα και τον κακοποιούσε Βάναυσα. Μόλις η Αστυνομία έσπασε την Πόρτα…

Κρατούσε τον Γιο της κλειδωμένο στη Σοφίτα και τον κακοποιούσε Βάναυσα. Μόλις η Αστυνομία έσπασε την Πόρτα…

To να έχεις παιδιά και να τα μεγαλώνεις είναι μία από τις πιο όμορφες δουλειές στον κόσμο – και μία από τις πιο απαιτητικές.

Αλλά δυστυχώς, οι περιπτώσεις παιδικής κακοποίησης συνεχίζουν να συμβαίνουν και πάντα μας σοκάρουν. Όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Giovanni Eastwood από το Johnson του Τέξας. 

Το 2010, ο παππούς του είχε πει στην αστυνομία πως η κόρη του είχε ένα παιδί με σύνδρομο Down το οποίο κακοποιούσε πολύ άσχημα. Όταν οι αρχές ήρθαν στο σπίτι, συνέλαβαν αμέσως την μητέρα, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τον γιο της πουθενά.

Μέχρι που έφτασαν στην σοφίτα και έσπασαν την πόρτα της.

Βρήκαν τον Giovanni να είναι αιχμάλωτος εκεί και να κάθεται στο κρύο πάτωμα. Όταν η αστυνομία είδε το 6χρονο αγόρι για πρώτη φορά, είπεπως ανατρίχιασε: είχε το μέγεθος ενός 3χρονου. Ήταν πολύ αδύνατο και ήταν μόνο δέρμα και κόκαλα. Αφού τον πήραν από κει, τον έβαλαν σε μία ζυγαριά. Το τρομακτικό αποτέλεσμα: ζύγιζε μόλις 8 κιλά.

Αυτό δεν είναι μόνο τραγικό, θεωρείται επίσης και έγκλημα. Η μητέρα του καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης για παιδική κακοποίηση. Το αγόρι έχει τραυματιστεί στο βαθύτερο επίπεδο και θα του πάρει πολύ χρόνο μέχρι να μπορέσει να εμπιστευτεί τον οποιονδήποτε.

Προτιμάει να κοιμάται στο πάτωμα γιατί προφανώς έτσι είχε συνηθίσει να κοιμάται. Όταν κάποιος του σήκωνε το χέρι καιτου έλεγε “κόλλα πέντε”, εκείνος έκλαιγε και φώναζε: “Μην χτυπάς!” Αλλά ευτυχώς, το μικρό αγόρι υιοθετήθηκε από την θεία της, Stacy Eastwood και τον άντρα της, Joe.

Μέσα σε έναν χρόνο είχε γίνει αγνώριστος: φαινόταν πλέον ένα υγιές και δυνατό αγόρι που γελούσε και χαιρόταν τη ζωή. Μπορούσες εύκολα να δεις την χαρά που είχε βρει στην καινούργια του οικογένεια.

Σήμερα ο Giovanni είναι ένα χαρούμενο 13χρονο αγόρι. Ο αστυνομικός που τον βρήκε τον επισκέφτηκε μετά από 6 χρόνια και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του: ένα μικροσκοπικό και εύθραυστο αγόρι στο πάτωμα είχε γίνει ένα παιδί γεμάτο ζωή.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά την ιστορία της διάσωσής του: 

Δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε τι θα είχε συμβεί εάν η αστυνομία δεν είχε βρει τον Giovanni. Δεν θα άντεχε την κακοποίηση πολύ ακόμα. Τώρα όμως, έχει την αγάπη και την ηρεμία που κάθε παιδί δικαιούται.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)