ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Κράζει μια Μάνα που θήλαζε δημόσια το Παιδί της για να μη ζηλέψει ο Άντρας της. Η Απάντησή της; Θα σας Σοκάρει!

Κράζει μια Μάνα που θήλαζε δημόσια το Παιδί της για να μη ζηλέψει ο Άντρας της. Η Απάντησή της; Θα σας Σοκάρει!

Κράζει μια Μάνα που Θήλαζε δημόσια το Παιδί της για να μη Ζηλέψει ο Άντρας της. Η Απάντησή της; Θα σας Σοκάρει!

Μια μητέρα που θήλαζε σε δημόσιο χώρο φέρεται να “πέταξε το στήθoς της” σε γυναίκα που της είπε να μετακινηθεί κάπου πιο ιδιωτικά.

Το περιστατικό λέγεται ότι συνέβη στο πάρκο Darford του Kent αυτή την εβδομάδα και αναφέρθηκε αργότερα σε φόρουμ του Facebook.

Η δημοσίευση γράφει:

“Στην γυναίκα στο πάρκο Dartford που νόμιζε ότι ήταν σωστό να θηλάσει το μωρό της μπροστά στο παιδί και στον άντρα μου του οποίου η προσοχή αποσπάται εύκολα και κάθονταν δίπλα. Δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να αντιδράσεις έτσι, απλά και μόνο επειδή σου ζήτησα να πας κάπου πιο ιδιωτικά.

Το να μου πεις να πάω να γ****ω και να πετάξεις έξω το στήθoς σου ήταν εντελώς αδικαιολόγητο. Ελπίζω να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου!”

Η δημοσίευση έχει προκαλέσει οργή ανάμεσα στους ντόπιους, πολλοί από τους οποίους υπερασπίζονται την μητέρα που θήλαζε. Η Janice Holmes είπε: “Ελπίζω να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου, η αντίδραση της μπορεί να μην ήταν ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσει την άγνοια σου, αλλά είχε κάθε δικαίωμα να θηλάσει το παιδί της εκεί, αν σε πρόσβαλε τόσο, γιατί δεν μετακινήθηκες;”

Η Ciara Bennett πρόσθεσε: “Αν αυτή η κυρία μου έλεγε να σταματήσω να θηλάζω την κόρη μου και να πάω κάπου άλλου, θα της έλεγα να πάει να χαθεί! Είναι πολύ άσχημο το ότι ο θηλασμός θεωρείται κάτι κακό ενώ το γάλα σε σκόνη θεωρείται φυσιολογικό. Καλή τύχη στην μητέρα που θηλάζει και είπε στην γυναίκα αυτή πού να πάει.”

Άλλοι κατέκριναν τον πατέρα που “έκανε τα γλυκά μάτια” στην μητέρα και το παιδί.

Κράζει μια Μάνα που Θήλαζε δημόσια το Παιδί της για να μη Ζηλέψει ο Άντρας της. Η Απάντησή της; Θα σας Σοκάρει!

Ένας πρόσφατος νόμος προστατεύει τα δικαιώματα των μητέρων που θηλάζουν, εναντίον των οποίων δεν επιτρέπεται να γίνει διάκριση δημοσίως ζητώντας τους να φύγουν από καφετέριες, μαγαζιά ή μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι οδηγίες στην σελίδα του NHS αναφέρουν στους γονείς: “Δεν θα έπρεπε ποτέ να σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα που θηλάζετε σε δημόσιο χώρο. Ο νόμος ισότητας του 2010 κατέστησε παράνομο το να σας ζητήσει κάποιος να φύγετε από δημόσιο χώρο, όπως καφετέρια, μαγαζί ή μέσο μαζικής μεταφοράς, επειδή θηλάζετε.”

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)