ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ / Κορίτσια sos: Τόσο καιρό πλέναμε λάθος τα σουτιέν μας! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος

Κορίτσια sos: Τόσο καιρό πλέναμε λάθος τα σουτιέν μας! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος

Κορίτσια sos: Τόσο καιρό πλέναμε λάθος τα σουτιέν μας! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος

Σουτιέν. Ευλογία και κατάρα μαζί! Έχετε πλύνει ποτέ τα σουτιέν σας στο χέρι; Πόσο συχνά τα πλένετε;

Τώρα, υπάρχει ένας ολοκαίνουργιος τρόπος για να πλύνετε το σουτιέν σας με τον τρόπο που του αξίζει – και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα περιστρεφόμενο στραγγιστήρι σαλάτας, κάποιο σαπούνι και μια πετσέτα.
Σχετικά με το πόσο συχνά πρέπει να το πλύνετε, η Lexie Sachs, ανώτερη αναλύτρια προϊόντων στο εργαστήριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων του Ινστιτούτου καλής καθαριότητας, λέει ότι πρέπει να το πλένετε με βάση το επίπεδο δραστηριότητάς σας. διαβάστε παρακάτω…
«Είναι πολύ προσωπικό και πραγματικά εξαρτάται από το επίπεδο δραστηριότητάς σας», δήλωσε η Sachs. «Αν είστε πραγματικά ιδρωμένη, θα θέλετε να το πλύνετε όπως θα κάνατε και με οποιοδήποτε άλλο είδος ρούχου που θα φορούσατε, αλλά αν δεν νιώθετε ότι το έχετε φορέσει πολύ, μπορείτε να το κάνετε μετά από λίγες φορές χρήσης.»
Πρέπει όμως να το πλύνετε στο χέρι;
Λοιπόν, ναι. Το εσώρουχο είναι ευαίσθητο και το πλύσιμο στο πλυντήριο μπορεί να μεταμορφώσει το σχήμα του. Βάλτε το μέσα σε ένα περιστρεφόμενο στραγγιστήρι σαλάτας.

Αρχικά, γεμίστε τον στροφέα με ζεστό νερό και δύο κουταλάκια του γλυκού απαλό σαπούνι. Προσθέστε το σουτιέν και κρατήστε το κάτω από το νερό για να βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα είναι μουσκεμένο. Αφήστε το να καθίσει για 10 λεπτά.
Αφού περάσουν τα 10 λεπτά, δώστε στο σουτιέν σας αρκετές καλές περιστροφές στο σαπουνόνερο. Στη συνέχεια σκουπίστε το βρώμικο νερό και ξεπλύνετε το σκεύος. Γεμίστε το με κρύο νερό, τοποθετήστε και πάλι το σουτιέν και γυρίστε ξανά. Να ρίχνετε κρύο νερό, μέχρι να τρέξει καθαρό νερό, για να βεβαιωθείτε ότι όλη η βρωμιά και το απορρυπαντικό έχουν φύγει.
Το τελευταίο βήμα είναι να πετάξετε το κρύο νερό, να βάλετε το σουτιέν ξανά μέσα στο σκεύος χωρίς νερό αυτή τη φορά και να του δώσετε μερικές ακόμη περιστροφές για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό.
Τέλος, πάρτε μια πετσέτα και πιέστε απαλά το σουτιέν για να αφαιρέσετε το υπόλοιπο νερό. Μην το τυλίγετε, ούτε να το στρίβετε. Στη συνέχεια, απλά αφήστε το σουτιέν σας να στεγνώσει πάνω σε μια απλώστρα, ή σε επίπεδη καθαρή, στεγνή πετσέτα. Μην κρεμάτε το σουτιέν κάθετα, γιατί αυτό μπορεί να καταστρέψει την ελαστικότητα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: