ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Κοινωνικό πείραμα δείχνει αν η εμφάνιση ενός παιδιού καθορίζει τη συμπεριφορά μας απέναντί του (βίντεο)

Κοινωνικό πείραμα δείχνει αν η εμφάνιση ενός παιδιού καθορίζει τη συμπεριφορά μας απέναντί του (βίντεο)

Κοινωνικό πείραμα δείχνει αν η εμφάνιση ενός παιδιού καθορίζει τη συμπεριφορά μας απέναντί του (βίντεο)

Η Unicef διεξήγαγε ένα κοινωνικό πείραμα που σε πρώτη ανάγνωση εξοργίζει, όμως, τελικά δείχνει το ποιοι πραγματικά είμαστε.

Αρχικά, στα πλαίσια του εν λόγω πειράματος, η Ανάνο, ένα 6χρονο κοριτσάκι, καθαρό και καλοντυμένο, αφήνεται στο κέντρο της πόλης, – ο λόγος για την Τιφλίδα της Γεωργίας – ολομόναχο. Άγνωστοι το πλησιάζουν, το ρωτούν μήπως χάθηκε ή μήπως χρειάζεται βοήθεια.

Στην επόμενη φάση του πειράματος, το ίδιο κοριτσάκι, με παλιά βρώμικα ρούχα και με λερωμένο πρόσωπο (προϊόν μακιγιάζ) στέκεται στο ίδιο σημείο για πολλή ώρα. Κανείς όμως δεν το πλησιάζει.

Το πείραμα διεξήχθη ξανά και στις δύο εκδοχές – η Ανάνο καθαρή και η Ανάνο παραμελημένη – μέσα σε ένα εστιατόριο. Τα κλάματα της μικρής έβαλαν τέλος στα γυρίσματα, όχι όμως και στο μήνυμα της Unicef που εφιστά την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων σε όσα παιδιά βρίσκονται σε ανάγκη και διατρέχουν κίνδυνο στους δρόμους των μεγαλουπόλεων.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ