ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / «Κακά κορίτσια» -6 λόγοι για να τα μιμηθείς

«Κακά κορίτσια» -6 λόγοι για να τα μιμηθείς

«Κακά κορίτσια» -6 λόγοι για να τα μιμηθείς

«Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο, τα κακά πάνε παντού», είχε πει η ηθοποιός Μέι Ουέστ.

Η Μέι Ουέστ ήξερε πολύ καλά πως το να είσαι «κακό» κορίτσι σημαίνει περισσότερη διασκέδαση και είχε δίκιο.

Για να εξηγούμαι «κακό» κορίτσι σημαίνει να μην νοιάζεσαι να ακολουθήσεις αυτά που κάνουν οι άλλοι και τους κανόνες τους. Σημαίνει να κάνεις ό,τι θες, αρκεί να μην προσβάλλεις τους άλλους.

Η αλήθεια είναι πως το να είσαι «κακό» κορίτσι τα «σπάει» γιατί ακολουθείς τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου, χωρίς πολλή πολλή σκέψη.

Και θα σου εξηγήσω γιατί είναι τέλειο με 6 λόγους:

Δεν ανησυχούν για τη φήμη τους

Θέλουν να περπατήσουν ξυπόλητες στον δρόμο επειδή δεν αντέχουν τα τακούνια τους, να φάνε με τα χέρια επειδή δεν ξέρουν να πιάνουν τα chopsticks. Το κάνουν αδιαφορώντας για πώς θα τις κοιτάζουν οι γύρω τους.

Μάθημα: Η αλήθεια είναι πως ό,τι και να κάνουμε σε αυτόν τον κόσμο, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα μας κοιτάξει με λοξό μάτι. Οπότε δεν χρειάζεται να αφήνουμε τον καθένα να μας κρατά από το να εκφραζόμαστε.

Δεν κρίνουν

Δεν κάνουν αυτό που δεν θέλουν να τους κάνουν. Επίσης, δεν «χτυπούν» τους άλλους γιατί ξέρουν πως αυτό δεν θα τονώσει την δική τους αυτοεκτίμηση.

Μάθημα: Ετσι, λοιπόν, εμείς δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε από το να συνεχίσουμε την λαμπρή ζωή μας, χωρίς να χάνουμε χρόνο ανησυχώντας με το τι κάνουν οι άλλοι.

Ξέρουν πως οι ενοχές είναι χάσιμο χρόνου

«Δεν διαμαρτύρομαι, δεν εξηγούμαι», είναι ένα από τα μάντρα της Κέιτ Μος.

Απολογούνται μόνο αν έχουν κάνει κάτι τρομερό και στη συνέχεια προχωρούν. Δεν το σκέφτονται μερόνυχτα και δεν το συζητούν.

Μάθημα: Πρέπει να θυμόμαστε πως τις περισσότερες φορές τις ενοχές τις βγάζουμε από το κεφάλι μας, και το μόνο πρόσωπο που θυμάται τι συνέβη είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Εχουν αυτοπεποίθηση

Ξέρουν τι θέλουν και πως πρόκειται να το πάρουν. Αν θέλουν να διεκδικήσουν προαγωγή στη δουλειά τους, δουλεύουν σκληρά και στις συναντήσεις δεν κάθονται σε γωνίες.

Μάθημα: Δεν χρειάζεται να νιώθουμε αυτοπεποίθηση, για να δείχνουμε με αυτοπεποίθηση. Υπάρχει μεγάλη αλήθεια στο «προσποιήσου μέχρι να το κάνεις δικό σου».

Δεν φοβούνται να κάνουν λάθη

Φυσικά και κάνουν λάθη και φυσικά μαθαίνουν από αυτά. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουν καταστάσεις, που ίσως τύχει να αντιμετωπίσουν ξανά και τότε θα ξέρουν τι να κάνουν.

Μάθημα: Ο μόνος τρόπος για να δούμε αν μια συμπεριφορά μιας ταιριάζει είναι να την δοκιμάσουμε.

Δεν ψάχνουν απελπισμένα για άντρες

Αν κάποιος τις θέλει, πρέπει να καταβάλλει προσπάθεια για να τις κατακτήσει. Είναι πολύ απασχολημένες για να ψάχνουν τον κύριο Τέλειο.

Μάθημα: Ναι, χρειαζόμαστε έναν σύντροφο στη ζωή μας, αλλά δεν «γαντζωνόμαστε» από αυτόν, όταν τον βρούμε, ούτε ψάχνουμε απελπισμένα για ελεύθερους φίλους φίλων μας. Εχουμε και άλλα ενδιαφέροντα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: