Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Ιδού ο λόγος που οι άνθρωποι απατούν αυτούς που αγαπούν

Ιδού ο λόγος που οι άνθρωποι απατούν αυτούς που αγαπούν

Μία σχέση μπορεί να χαλάσει από πολλούς λόγους, αλλά τίποτα δεν είναι πιο βαρύ από την απιστία. Αν και ανάλογα την εποχή και την περιοχή, είναι διαφορετικά τα στάνταρ για το πότε μία σχέση είναι ‘αποδεκτή’…


Αλλά εάν κάποιος κοιμάται με διαφορετικούς συντρόφους, η αντίδραση θα είναι αρνητική από όλους. Παρόλα αυτά ακόμα είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Εννοείται πως η απάντηση στο γιατί συμβαίνει αυτό είναι αρκετά πολύπλοκη, αλλά το βίντεο που ακολουθεί καλύπτει τις περισσότερες. Από άλυτα θέματα του ζευγαριού, μέχρι και από οικονομικούς λόγους, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την απιστία.

Αλλά ο μεγαλύτερος παράγοντας βρίσκεται μέσα στα κεφάλια μας και χρειάζεται να μελετήσουμε επιστημονικά τον εγκέφαλο για να τον προσεγγίσουμε.

Αλλά μην ανησυχείτε, αυτό το βίντεο παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να καταλάβετε γιατί οι άνθρωποι είναι άπιστοι.

1. Αφού είναι τόσο μεγάλο ταμπού η απιστία, γιατί συμβαίνει;

 

2. Υπάρχουν και ιστοσελίδες που προωθούν την μοιχεία, όπως το Ashley Madison, που έχουν κάνει τεράστια επιτυχία.

3. Κάποτε χρέωναν $15 για τη διαγραφή ενός προφίλ.

4. Αλλά βέβαια δεν είναι ότι φταίει μια ιστοσελίδα για την απιστία.

5. Από έρευνες διαπιστώνεται ότι άντρες και γυναίκες έχουν ίδια πιθανότητα να απατήσουν το σύντροφό τους.

6. Αλλά παρόλο που οι πιθανότητες είναι οι ίδιες, οι εποχές αλλάζουν ανάλογα το φύλο. Οι γυναίκες απιστούν μετά από δυσαρέσκεια με την σχέση τους, ενώ οι άντρες από ‘$εξουαλική διεγερσιμότητα’

7. Παραδόξως, η έρευνα δεν όρισε στην πραγματικότητα την απιστία, αφού κάθε σχέση έχει διαφορετικά στάνταρ, για το πότε κάποιος πέρασε το όριο.

8. Οπότε, τι μας κάνει άπιστους;

9. Φυσικά, η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι αρκετά πολύπλοκη.

10. Μιας και λιγότερο από το 5% των θηλαστικών συνηθίζει τις μονογαμικές σχέσεις, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι δεν είναι κάτι εύκολο.

11. Και ακόμα και αυτό το ποσοστό εξαρτάται από τον ορισμό της μονογαμίας, αφού τα μονογαμικά ζώα θα απιστήσουν όσο και ο άνθρωπος.

Αλλά ο κυριότερος παράγοντας βρίσκεται στα κεφάλια μας και χρειάζεται την επιστήμη για να τον προσεγγίσουμε.

Αλλά ευτυχώς για μας, η AsapSCIENCE έχει φτιάξει ένα βίντεο προσπαθώντας να μας εξηγήσει γιατί οι άνθρωποι είμαστε άπιστοι. Δείτε το:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινέζικα Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ