ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Θυμάστε τον καρδιοπαθή Παπαγεωργόπουλο; Θα τον βρείτε για σκι στο Καϊμακτσαλάν!

Θυμάστε τον καρδιοπαθή Παπαγεωργόπουλο; Θα τον βρείτε για σκι στο Καϊμακτσαλάν!

Θυμάστε τον καρδιοπαθή Παπαγεωργόπουλο; Θα τον βρείτε για σκι στο Καϊμακτσαλάν!

«Η υπεξαίρεση 17,9 εκατομμυρίων ευρώ τιμωρείται πλέον στην Ελλάδα με 29 μήνες φυλακή!

Άλλη μια μεγάλη επίδοση του κ. Παρασκευόπουλου και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα ζήλευαν ακόμη και τριτοκοσμικές χώρες με ανύπαρκτα συστήματα δικαιοσύνης», ανέφερε σε ανακοίνωση του το Ποτάμι την επομένη της αποφυλάκισης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε εκμεταλλευτεί τον Ιούλιο του 2015 τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου και έκτοτε καλύπτει το χαμένο έδαφος, περνώντας ζωή και κότα. Και… αγριογούρουνο. Ο Βηματοδότης έχει τις λεπτομέρειες.


«Ίσως να θυμάστε ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλος, καταδικασθείς (σε πρώτο βαθμό) σε ισόβια για υπεξαίρεση, κατάφερε (με νόμο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου) να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του. Τον έβγαλαν δηλαδή καρδιοπαθή και τον αποφυλάκισαν. Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι το τριήμερο των Θεοφανίων ο καρδιοπαθής (με δικαστική βούλα) πρώην δήμαρχος το πέρασε κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν. Σύχναζε, όπως μου είπαν, σε ταβέρνα του χωριού Άγιος Αθανάσιος και πάντοτε «χτυπούσε» ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: