ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Η 29χρονη Μητέρα Προσπάθησε να Σβήσει ένα Κερί. Αυτό που Κατέγραψε η Κάμερα Ασφαλείας, μας έκανε να Παγώσουμε

Η 29χρονη Μητέρα Προσπάθησε να Σβήσει ένα Κερί. Αυτό που Κατέγραψε η Κάμερα Ασφαλείας, μας έκανε να Παγώσουμε

Η 29χρονη Μητέρα Προσπάθησε να Σβήσει ένα Κερί. Αυτό που Κατέγραψε η Κάμερα Ασφαλείας, μας έκανε να Παγώσουμε

Σε πολλούς αρέσει η χαλαρωτική μυρωδιά ενός αρωματικού κεριού στο σπίτι. Αλλά για την Ashley Brawley και την οικογένειά της, κάτι τόσο ασήμαντο σχεδόν μετατράπηκε σε τραγωδία.

Η 29χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών ζει στο Τέξας. Στις 23 Ιουλίου, άναψε ένα αρωματικό κερί και πήγε να κάνει ντους. Λίγο αργότερα, όμως, άρχισε να μυρίζει κάτι περίεργο.
Η Ashley πήγε να ρίξει μια ματιά στο κερί. Εκείνη την στιγμή η φλόγα ήταν τόσο μεγάλη που επρόκειτο να κάψει το έπιπλο πάνω στο οποίο στεκόταν το κερί. Η Ashley έκανε ό, τι θα έκανε ο οποιοδήποτε: προσπάθησε να σβήσει το κερί. Καθώς αυτά τα κεριά δεν μπορούν να σβήσουν με νερό, προσπάθησε να το φυσήξει. Εκείνη τη στιγμή, συνέβη το χειρότερο. Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε το περιστατικό.

Αντί να σβήσει, το κερί εξερράγη στο πρόσωπο του Ashley. Άρχισε να φωνάζει και να ζητά απεγνωσμένα τον σύζυγό της Cody. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τον σύζυγό της να σπεύδει να καταπραϋνει τα εγκαύματα της με κρύο νερό και αλόη. Αλλά το δέρμα της Ashley ήταν ήδη καμμένο, τα χείλη της είχαν γίνει λευκά και είχε σοβαρά εγκαύματα στη μύτη της.
Ο Cody πήρε ένα ζευγάρι γάντια φούρνου και έβγαλε το κερί έξω για να αποτρέψει τα έπιπλα και το σπίτι να πιάσουν φωτιά. Στη συνέχεια έτρεξε πίσω μέσα και μετέφερε εσπευσμένα τη σύζυγό του στο νοσοκομείο. Η Ashley πονούσε τόσο πολύ, που έπρεπε να ηρεμήσει με μορφίνη, έτσι ώστε οι γιατροί να κοιτάξουν τα τραύματά της. Είχε υποστεί εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού στο πρόσωπό της και όλα αυτά εξαιτίας ενός αρωματικού κεριού!
Η 29χρονη Μητέρα Προσπάθησε να Σβήσει ένα Κερί. Αυτό που Κατέγραψε η Κάμερα Ασφαλείας, μας έκανε να Παγώσουμε
Αν και το πρόσωπο της Ashley είχε σοβαρά εγκαύματα, ευτυχώς άρχισε να θεραπεύεται μετά την πρώτη εβδομάδα. Ο κατασκευαστής του κεριού έκτοτε έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια, προσφέρθηκε να πληρώσει για τα ιατρικά της έξοδα, και της έδωσε δωροεπιταγή αξίας 25 δολαρίων.
«Η προσφορά μας για αποζημίωση για το κόστος του προϊόντος δεν αποσκοπεί σε καμία αποζημίωση για την εμπειρία της,» γράφει σε δήλωσή της η Tammy Roberts Myers, αντιπρόεδρος επικοινωνιών της L Brands, της μητρικής εταιρείας Bath and Body Works. «Λυπούμαστε πολύ που συνέβη αυτό και αντιμετωπίζουμε σοβαρά την κατάσταση. Η ασφάλεια των πελατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητά. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με την οικογένεια Brawley για να συλλέξουμε επιπλέον λεπτομέρειες και δεσμευόμαστε να κάνουμε ό, τι είναι σωστό.»
Η 29χρονη Μητέρα Προσπάθησε να Σβήσει ένα Κερί. Αυτό που Κατέγραψε η Κάμερα Ασφαλείας, μας έκανε να Παγώσουμε
Παρ ‘όλα αυτά, η Ashley δεν θα ξεχάσει ποτέ το σοκ και τον πόνο που έζησε. Ακόμα δεν γνωρίζει αν το πρόσωπό της θα θεραπευτεί τελείως ή αν θα μείνει με ουλές για να της θυμίζουν την τρομερή δοκιμασία της. Ελπίζουμε οι εταιρείες να αναλάβουν μεγαλύτερη ευθύνη για τα προϊόντα τους και τους πελάτες τους, έτσι ώστε να μην ξανασυμβούν περιστατικά όπως αυτό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ