ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας που ο άντρας της σκότωσε το ίδιο το παιδί της

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας που ο άντρας της σκότωσε το ίδιο το παιδί της

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας που ο άντρας της σκότωσε το ίδιο το παιδί της

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε πριν λίγες μέρες ο άδικος χαμός της 19χρονης Ειρήνης.

Η όμορφη Ειρήνη, ένα παιδί γεμάτο όνειρα και λαχτάρα για ζωή βρήκε τραγικό θάνατο στις αρχές του Σεπτέμβρη στο διαμέρισμα που βρισκόταν με τον πατέρα της στην Πετρούπολη. Η φωτιά στο διαμέρισμα που ήταν κλειδωμένο από μέσα κινητοποίησε την αστυνομία. Μόλις έφθασαν εκεί όμως, βρήκαν το κορίτσι με μαχαιριές στο σώμα και την οδήγησαν στην Εντατική, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Συντετριμμένη από το χαμό του παιδιού της, αλλά έτοιμη να δώσει τη δική της μάχη για να καταδικαστεί ο φονιάς του παιδιού της, η μητέρα της Ειρήνης, η Ρόζα μιλά στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live: «Θέλω να μάθω γιατί μου σκότωσε το παιδί μου. Θέλω να μάθω το γιατί», λέει με πόνο.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση της Ειρήνης με τον πατέρα της: “Ο πατέρας της Ειρήνης άλλαξε συμπεριφορά με την κόρη μας μετά τη σχέση του κοριτσιού με τον σύντροφό της. Όταν η γιαγιά έμαθε πως ο σύντροφός της Ειρήνης είχε καταγωγή από Αλβανία, άρχισε ο “πόλεμος” γιαγιάς και Ειρήνης”, είπε η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας για την αρχή της ρήξης στη σχέση τους.

Λίγες μέρες πριν την οικογενειακή τραγωδία, η μητέρα του κοριτσιού δέχτηκε ένα μήνυμα από το προφίλ του γιου της Αλέξανδρου (από το tablet που υπήρχε στο σπίτι στην Πετρούπολη) και τρομοκρατήθηκε. Όταν μίλησε όμως, με τον εν διαστάσει σύζυγό της, εκείνος της είπε πως δεν έστειλε κάποιο μήνυμα. Ακολούθησε μια προσπάθεια καθησυχασμού της. Μάλιστα και η κόρη την είχε διαβεβαιώσει πως ο πατέρας δεν έστειλε κάποιο μήνυμα για να την τρομάξει.

Ωστόσο, αν και υπήρχε γενική ένταση στη σχέση γονιού και παιδιού, λίγο πριν το φονικό, ο 55χρονος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κόρη του, η οποία είχε τηλεφωνήσει στην μητέρα της λέγοντας της πως της είχε μαγειρέψει: “Την Κυριακή είχα προγραμματίσει να πάω στο σπίτι, αλλά τελικά ενημέρωσα την κόρη μου πως θα πάω την Τετάρτη που θα είχε και την γιορτή του ο μικρός γιος μου, ο Αλέξανδρος. Αλλά δεν πρόλαβα με το σκότωσε το παιδί”, είπε η μητέρα της άτυχης Ειρήνης.

“Θα κάνω τα πάντα για να καταδικαστεί ο φονιάς του παιδιού μου. Για να λυτρωθεί η ψυχή της Ειρήνης. Θέλω να μάθω γιατί μου σκότωσε το παιδί μου. Δικαίωση δεν θα νιώσω γιατί η Ειρήνη δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω”, ξέσπασε η μητέρα της 19χρονης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ