ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Η Κόρη του Εξαφανίστηκε πριν από 2 Μέρες, αλλά μόλις δείτε τι έκανε ένας Άστεγος, θα Δακρύσετε!

Η Κόρη του Εξαφανίστηκε πριν από 2 Μέρες, αλλά μόλις δείτε τι έκανε ένας Άστεγος, θα Δακρύσετε!

Η Κόρη του Εξαφανίστηκε πριν από 2 Μέρες, αλλά μόλις δείτε τι έκανε ένας Άστεγος, θα Δακρύσετε!

Αυτός ο YouTuber βιντεοσκοπούσε ένα κοινωνικό πείραμα όταν συνέβη το παρακάτω περιστατικό και απλά δεν μπορούσε να το πιστέψει! Ούτε κι εμείς… Το κοινωνικό πείραμα αφορούσε την φανταστική του κόρη που είχε εξαφανιστεί. Ο Johal πλησίασε αυτόν τον άστεγο άντρα και του έδειξε το σημείο που «έχασε» το παιδί του και τον ρώτησε αν την είχε δει. Προφανώς, ο άστεγος άντρας απάντησε πως όχι κι έτσι ο Johal συνέχισε την πορεία του.

Ίσα που πρόλαβε όμως να κάνει ένα-δυο βήματα πριν ο άστεγος άντρας τον φωνάξει πίσω, ζητώντας του να του δώσει την φωτογραφία της «κόρης» του. Είπε ότι θα τον ενημερώσει αν μάθει κάτι, από έναν κοντινό τηλεφωνικό θάλαμο. Ο Johal είχε ήδη συγκινηθεί από αυτή την πράξη και μόνο, τον ευχαρίστησε και του έδωσε λίγα δολάρια για τρόφιμα και την κλήση από τον τηλεφωνικό θάλαμο, αλλά αυτό που έκανε ο άστεγος στη συνέχεια, δεν θα το πιστεύετε!

Αφού χώρισαν οι δρόμους τους, αντί να κρατήσει το χαρτονάκι που είχε πριν, αυτός άντρας κρατούσε ψηλά και έδειχνε στους περαστικούς την φωτογραφία της μικρής, για το υπόλοιπο της ημέρας!

Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

Αυτό το είδες;

259-810x424-1

Μικρό Koρiτσι χαιρετάει Πασίγνωστο Τραγουδιστή. Η αντίδρασή του; Θα σας Αφήσει άφωνους!

Όχι μόνο την χαιρέτησε και αυτός, αλλά αποφάσισε να την αφήσει να ανέβει και εκείνη στη σκηνή.

error: