ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Η Γαμήλια Τούρτα τους καταστράφηκε λίγα λεπτά πριν τη δεξίωση. Τότε η απελπισμένη Νύφη ακούει το Αδιανόητο!

Η Γαμήλια Τούρτα τους καταστράφηκε λίγα λεπτά πριν τη δεξίωση. Τότε η απελπισμένη Νύφη ακούει το Αδιανόητο!

Η Γαμήλια Τούρτα τους καταστράφηκε λίγα λεπτά πριν τη δεξίωση. Τότε η απελπισμένη Νύφη ακούει το Αδιανόητο!

H Millie Maltby πέρασε ώρες φτιάχνοντας την γαμήλια τούρτα των ονείρων της. Έκανε πλάκα για το πώς θα έφτανε η τούρτα στο Brixham της Αγγλίας, αφού θα την μετέφερε ο άντρας της με το αυτοκίνητο. Αλλά δεν ήταν αυτό που χάλασε την τούρτα. Εκείνη τη μέρα είχε πολλή ζέστη και πέτυχαν μποτιλιάρισμα.


Όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο, το πρώτο πράγμα που ήταν να κάνουν ήταν να βγάλουν την τούρτα από το αυτοκίνητο. «Ο Matt την σήκωσε και ήθελε να την ελέγξουμε πριν την δώσουμε στο ξενοδοχείο», είπε η Millie. «Σήκωσε το καπάκι από το κουτί και αισθάνθηκε αντίσταση. Το μεσαίο στρώμα είχε καταρρεύσει εξαιτίας της πολύ υγρής βουτυρόκρεμας που ήταν στερεή όταν έφυγε».
Ο άντρας της ζήτησε συγγνώμη, αλλά η Millie δεν αναστατώθηκε καθόλου.
Η Γαμήλια Τούρτα τους καταστράφηκε λίγα λεπτά πριν τη δεξίωση. Τότε η απελπισμένη Νύφη ακούει το Αδιανόητο!
«Παρέμεινα ήρεμη και τίποτα από αυτά δεν είχε σημασία, αφού παντρευόμουν τον άντρα των ονείρων μου», εξήγησε. «Ήμουν ελαφρώς απογοητευμένη, αφού η οικογένεια μου θα περίμενε κάτι πιο εντυπωσιακό, καθώς από πάντα ασχολιόμουν με την ζαχαροπλαστική και τις κατασκευές.»
Ευτυχώς, η Millie είχε φύλακα-άγγελο στο πλευρό της εκείνη τη μέρα.
Η Clare Vaz, ιδιοκτήτρια του Patty’s Piece of Cake, έτυχε να παραδίδει cupcakes στο ξενοδοχείο, όταν άκουσε για την καταστροφή της τούρτας και αποφάσισε να σώσει την κατάσταση. «Χτες ήταν η χειρότερη μέρα για κάθε ζαχαροπλάστη και δυστυχώς έτυχε σε μια νύφη και έναν γαμπρό», έγραψε η Clare στην σελίδα της στο Facebook.
«Η νύφη πρέπει να είχε περάσει ώρες φτιάχνοντας την τούρτα. Τα βολάν μόνο θα πήραν 6 ώρες. Ταξίδεψαν από το Lincoln χτες, αλλά δυστυχώς η τούρτα διαλύθηκε. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, αλλά όταν είσαι μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, τι κάνεις;»
Η Γαμήλια Τούρτα τους καταστράφηκε λίγα λεπτά πριν τη δεξίωση. Τότε η απελπισμένη Νύφη ακούει το Αδιανόητο!
Οι περισσότεροι θα είχαν πανικοβληθεί, αλλά ευτυχώς οι νεόνυμφοι παρέμειναν ήρεμοι, χάρη στην Clare.
«Έτυχε να βρίσκομαι στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή. Έτσι, αφήσαμε για λίγο στην άκρη τα σχέδια μας για το παγωτό και καλέσαμε τα Ace Taxis για να με πάνε σπίτι μαζί με τις 2 μικρές κυρίες μου και να διορθώσω την τούρτα», έγραψε η Clare. Η Clare ανέλαβε δράση και άρχισε να κάνει τα μαγικά της.
«Ο χρόνος ήταν εναντίον μου και δεν προλάβαινα ψήσω και να διακοσμήσω το μεσαίο στρώμα. Ευτυχώς, είχα μια έτοιμη τούρτα και την χρησιμοποίησα για να το αντικαταστήσω», εξήγησε η Clare. «Κατάφερα να πετύχω σχεδόν το χρώμα της αρχικής τούρτας, κάτι που ήταν πολύ θετικό. Το πάνω στρώμα (μια πεντανόστιμη τούρτα λεμόνι), ευτυχώς το έσωσα. Έτσι, έβγαλα το εξωτερικό και το διακόσμησα με λευκό.»

Στην ουσία η Clare έκανε την τούρτα να μοιάζει σαν να μην είχε διαλυθεί ποτέ.
«Καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα το τελευταίο στρώμα και έπλυνα τις κορδέλες. Σήμερα το πρωί, τα Ace Taxis με βοήθησαν παραδώσω την “καινούρια” τούρτα», έγραψε η Clare. «Δεν είχα την τύχη να γνωρίσω την νύφη και τον γαμπρό, δεν ήξερα τίποτα πέρα από τα ονόματα τους.
Κυρία Millie και κύριε Matt… παρ’όλο που τα σχέδια σας για την τούρτα δεν πήγαν όπως τα θέλατε, χαίρομαι που έσωσα την κατάσταση με μια τούρτα που δεν είναι τόσο τέλεια όσο η αρχική, αλλά θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις για την ξεχωριστή αυτή μέρα.»
Η Γαμήλια Τούρτα τους καταστράφηκε λίγα λεπτά πριν τη δεξίωση. Τότε η απελπισμένη Νύφη ακούει το Αδιανόητο!
Η Clare έσωσε την κατάσταση για δύο εντελώς άγνωστους ανθρώπους μέσα από την καρδιά της.
«Ο ήλιος λάμπει, ο χώρος της τελετής είναι εντυπωσιακός και το φαγητό υπέροχο. Δράττομαι αυτής της ευκαιρίας για να σας ευχηθώ τα καλύτερα και έναν υπέροχο έγγαμο βίο γεμάτο αγάπη, γέλιο και ευτυχία», πρόσθεσε.
Η Clare δημοσίευσε το σώσιμο της τούρτας στα κοινωνικά δίκτυα και πάνω από 1 εκατομμύρια άτομα το είδαν και της έδωσαν συγχαρητήρια. Ωστόσο, η ίδια είπε ότι δεν είναι ήρωας. Έκανε ό,τι θα έκανε και οποιοσδήποτε άλλος στην θέση της.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ