ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Επέμενε να Γεννήσει παρόλο που οι Γιατροί της Πρότειναν να το Ρίξει. Αυτή η Μαμά είναι μια Ηρωίδα!

Επέμενε να Γεννήσει παρόλο που οι Γιατροί της Πρότειναν να το Ρίξει. Αυτή η Μαμά είναι μια Ηρωίδα!

Επέμενε να Γεννήσει παρόλο που οι Γιατροί της Πρότειναν να το Ρίξει. Αυτή η Μαμά είναι μια Ηρωίδα!

Για τους γονείς που υποδέχονται το πρώτο τους παιδί στον κόσμο, η ζωή μπορεί να γίνει λίγο περίπλοκη.

Είναι μια χαρούμενη στιγμή, αλλά οι γονείς προσεύχονται να πάνε όλα καλά. Η εμφάνιση του παιδιού, είναι το τελευταίο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ενός γονέα που το περιμένει…
Η Sara Heller, έφερε το πρώτο της παιδί σε αυτόν τον κόσμο – ένα μικρό αγόρι με το όνομα Brody. Με τον σύντροφό της Chris Eidam από τη Νεμπράσκα, ανακάλυψαν κάτι ασυνήθιστο στον Brody, όταν η Sara ήταν 24 εβδομάδων έγκυος.
Επέμενε να Γεννήσει παρόλο που οι Γιατροί της Πρότειναν να το Ρίξει. Αυτή η Μαμά είναι μια Ηρωίδα!
Το υπερηχογράφημα της Sara, έδειξε ότι ο Brody είχε διμερή σχισμένο χείλος και ουρανίσκο. Η Sarah και ο Chris αρχικά τρόμαξαν, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για την πρόγνωση του γιου τους. Οι γιατροί ρώτησαν το ζευγάρι αν ήθελαν ακόμη να κρατήσουν το μωρό, αλλά εκείνοι ήταν διατεθειμένοι να συνεχίσουν την εγκυμοσύνη. Η Sarah λέει ότι ήθελε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τα μωρά με σχισμένα χείλη και ουρανίσκους, επειδή ο γιος της ήταν όμορφος.
«Είναι εντάξει να είσαστε περήφανοι για το μωρό σας, ανεξάρτητα από την κατάστασή του. Θέλαμε να αλλάξουμε την οπτική του κόσμου, γι’ αυτό και ανεβάσαμε τις φωτογραφίες του μωρού μας στους λογαριασμούς μας στο Facebook και Instagram.»
Επέμενε να Γεννήσει παρόλο που οι Γιατροί της Πρότειναν να το Ρίξει. Αυτή η Μαμά είναι μια Ηρωίδα!
Τα χείλη του δεν διαχωρίστηκαν σωστά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και οι ειδικοί προσπαθούν ακόμα να μάθουν το γιατί. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, η εκτίμηση για τα μωρά που γεννιούνται με αυτό το θέμα είναι 2.650 το χρόνο. Το κέντρο εκτιμά, ότι ο αριθμός των μωρών που γεννιούνται με ένα σχισμένο χείλος με ή χωρίς το σχίσιμο του ουρανίσκου, είναι πάνω από 4.440 περιπτώσεις ετησίως. Τα παιδιά αυτά συχνά υποβάλλονται σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς και θεραπείες για να μπορέσουν να μάθουν να τρώνε και να μιλούν.
Παρόλο που οι νέοι γονείς ήταν αποφασισμένοι να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται για το σχίσιμο του χείλους και του ουρανίσκου, η Sarah έλαβε ένα αποθαρρυντικό μήνυμα σε μια φωτογραφία του που ανέβασε στο Instagram. Ο άνθρωπος που σχολίασε δεν ήταν σίγουρος τι συνέβη με το πρόσωπο του Brody.

«Τι συμβαίνει με το πρόσωπό του;»
Η Sarah λέει ότι δεν συγκλονίστηκε απλώς από το σχόλιο. Δεν ήταν διατεθειμένη να υπερασπιστεί την εμφάνιση του γιου της. Ωστόσο, αντί να απαντήσει με θυμό, άρχισε να εκπαιδεύει τους άλλους σχετικά με τα σχισμένα χείλη και ουρανίσκους. Ήθελε να μειώσει τις παρανοήσεις που οι άνθρωποι μπορεί να έχουν για αυτή τη διαταραχή – μια πολύ διαφορετική προσέγγιση από την πρώτη της αντίδραση.
«Αποφάσισα να εκπαιδεύσω και όχι να δημιουργήσω αντιπαράθεση, γιατί αυτό είναι που θέλω να κάνει και ο Brody στο μέλλον. Θα ήθελα να εκπαιδεύσει, να υποστηρίξει τα νέα παιδιά που δεν έχουν τη δική τους φωνή».
Επέμενε να Γεννήσει παρόλο που οι Γιατροί της Πρότειναν να το Ρίξει. Αυτή η Μαμά είναι μια Ηρωίδα!
Λίγες ώρες αργότερα, η Sara βγήκε έξω με το μωρό της και μερικές φίλες της για δείπνο. Ο σερβιτόρος της άφησε κάτι που αρχικά της φάνηκε σαν μια χαρτοπετσέτα, αλλά η Sara ανακάλυψε ότι ήταν στην πραγματικότητα μια διπλωμένη επιταγή. Η Sara την άνοιξε και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Η επιταγή έγραφε το ποσό των 1.000 δολαρίων και στη γραμμή υπομνημάτων διάβασε, «Για το όμορφο μωρό.»
«Δάκρυα κύλισαν από τα μάτια μου και η ευτυχία που ένιωσα στην καρδιά μου ήταν απερίγραπτη».
Το γενναιόδωρο αυτό δώρο, βοήθησε τη Sara και τον Chris να πληρώσουν μερικά από τα ιατρικά έξοδα του Brody. Η τελευταία χειρουργική επέμβαση του Brody ήταν στις 3 Ιανουαρίου, μια χειρουργική επέμβαση με στόχο την αποκατάσταση του χείλους του. Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και ο Brody αναμένει να κάνει άλλη μια χειρουργική επέμβαση όταν γίνει μεταξύ 9 με 12 μηνών. Εν τω μεταξύ, και οι δύο γονείς είναι εξαιρετικά ευγνώμονες για την ευγενική χειρονομία που έλαβαν.
Αυτή η χειρονομία έκπληξη από έναν ξένο, έκανε όλη τη διαφορά σε μια οικογένεια που χρειάζονταν ένα αναζωογονητικό μήνυμα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Brody θα μεγαλώσει, για να γίνει η φωνή για τα άλλα παιδιά με παρόμοια κατάσταση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: