ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / GOSSIP / Εξιτήριο για τον Γιώργο Βασιλείου! Το μήνυμα του ηθοποιού για την κατάσταση της υγείας του!

Εξιτήριο για τον Γιώργο Βασιλείου! Το μήνυμα του ηθοποιού για την κατάσταση της υγείας του!

1

Την δική του μάχη με τον καρκίνο δίνει και ο Γιώργος Βασιλείου, ο γνωστός σε όλους μας «Ταξίαρχος Θεοχάρης». Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ο αγαπημένος ηθοποιός λίγους μήνες πριν ανακάλυψε ότι πάσχει με καρκίνο.

Συγκεκριμένα, μετά από μία εξέταση, η οποία έδειξε ένα «μαύρισμα» στον πνεύμονα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά. Ο ηθοποιός παρέμεινε στο νοσοκομείο για αρκετές μέρες, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του αλλά και καλούς του φίλους.

Mέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους πως δεν νοσηλεύεται πια. Ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο, όπως αναφέρει το peoplegreece και βρίσκεται στο σπίτι του. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του, με την εξής λεζάντα: Μια καλησπέρα για τους φίλους που ρωτάνε για μένα από το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ πολύ»!

vasileiou-spiti

Μάλιστα, φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, καθώς ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίουέγραψε στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook: «Να σας πω και κάτι πολύ ευχάριστο φιλαράκια; Θα σας το πω γιατί ξέρω ότι θα χαρείτε πολύ. Το μεσημέρι φάγαμε μαζί με τον Γιώργο Βασιλείου και όλη την οικογένεια του στο σπίτι του. Είναι σχεδόν εντελώς καλά, πολύ ευδιάθετος και με πολύ χιούμορ. Δε τα παπουτσάκια της αγαπημένης του Λίας, υπέροχα και δεν έχω φάει πιο νόστιμα. Τις ευχές σας για οριστική ανάρρωση. Σ’ ευχαριστώ Παναγία μου για την χαρά που πήρα σήμερα. Μπράβο παλικάρι μου, μπράβο και πάλι μπράβο».

Untitled-44

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kάνε την εγγραφή σου ΔΩΡΕΝ στο Νοιάzομαι και θα βρεις 60 νέα εκπτωτικά κουπόνια για να τα χρησιμοποιήσεις στο Super Market