ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΑΣΤΕΙΑ / Εντοπίστηκε το γονίδιο που επιτρέπει στις Θεσσαλονικιές να βάφονται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες

Εντοπίστηκε το γονίδιο που επιτρέπει στις Θεσσαλονικιές να βάφονται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες

Εντοπίστηκε το γονίδιο που επιτρέπει στις Θεσσαλονικιές να βάφονται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες

Ένα πρόσθετο γονίδιο, που τους επιτρέπει να βάφονται ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες διαθέτουν οι γυναίκες της Θεσσαλονίκης, όπως αποκαλύπτει παγκόσμια έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.


Σύμφωνα με την έρευνα, το γονίδιο αυτό, που υπάρχει μόνο στις γυναίκες που προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί ένα είδος μετάλλαξης που τους δίνει «υπεράνθρωπες» ικανότητες στο μακιγιάρισμα.
«Έχουμε δει Θεσσαλονικιές να βάφονται στα πιο απίθανα μέρη, στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούν με υψηλή ταχύτητα, πάνω σε τραπέζι την ώρα που χορεύουν, μέχρι και κάτω από το νερό στη θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής» επισημαίνουν οι ερευνητές.

Μολονότι οι ικανότητες του γυναικείου πληθυσμού της Θεσσαλονίκης στο μακιγιάζ είναι γνωστές στην επιστημονική κοινότητα εδώ και χρόνια, είναι η πρώτη φορά που δίνεται επιστημονική εξήγηση στο φαινόμενο αυτό.
Ωστόσο, οι ερευνητές τονίζουν ότι οι γυναίκες της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να είναι προσεκτικές με την ικανότητα τους αυτή. «Έχουμε περιπτώσεις γυναικών που μοιάζουν σαν να έχουν επιζήσει από έκρηξη σε εργοστάσιο χρωμάτων. Όπως κάθε υπερδύναμη, πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή.»

Το κείμενο φυσικά είναι σατυρικό αναδημοσίευση από τους Maitre του είδους στο vatraxi

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεπ! Αν σου άρεσε η σελίδα,

χτύπα και ένα LΙΚΕ;