ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Είχε κάνει Επέμβαση για να βγάλει τους Φρονιμίτες. Μόλις δείτε ΤΙ έστειλε στον Καθηγητή της υπό την επήρεια Φαρμάκων, θα Λιώσετε!

Είχε κάνει Επέμβαση για να βγάλει τους Φρονιμίτες. Μόλις δείτε ΤΙ έστειλε στον Καθηγητή της υπό την επήρεια Φαρμάκων, θα Λιώσετε!

Είχε κάνει Επέμβαση για να βγάλει τους Φρονιμίτες. Μόλις δείτε ΤΙ έστειλε στον Καθηγητή της υπό την επήρεια Φαρμάκων, θα Λιώσετε!

Γνωρίστε την 19χρονη Abby Jo Hamele, μία φοιτήτρια του πανεπιστημίου Lincoln της Νεμπράσκα.


Είχε κάνει Επέμβαση για να βγάλει τους Φρονιμίτες. Μόλις δείτε ΤΙ έστειλε στον Καθηγητή της υπό την επήρεια Φαρμάκων, θα Λιώσετε!
Η Hamele είπε πως έβγαλε τους φρονιμίτες της πριν μία εβδομάδα. Η ανάρρωση, όπως είπε, χρειάστηκε πολύ υδροκωδόνη. Μία μέρα, μπέρδεψε τον σκύλο της, Daisy, με τον άλλον σκύλο της που είχε πεθάνει, τον Sammy. “Μόλις η μαμά μου μου είπε πως δεν ήταν ο Sammy, έκλεγα ασταμάτητα για πολύ ώρα,” είπε.

my dog Daisy is on her and she thought is was our old dog Sammy that passed away and… pic.twitter.com/4kPJkWGlsf
— mary cate (@marycatehamele) 22 Νοεμβρίου 2016

Το φάρμακο αυτό την ενέπνευσε επίσης να γράψει και ένα “ένδοξο” email προς τον καθηγητή της στην φιλοσοφία, τον Kevin Patton. Στο γράμμα της αυτό του ζητάει για παράταση σε μια προθεσμία που δεν υπάρχει:

Kevin
Θυμάμαι που είχες πει πως οι φοιτητές πρέπει πρώτα να στείλουμε τις εργασίες μας σε σένα για να τις κοιτάξεις πριν τις στείλουμε στον Colin και πως αυτό θα πρέπει να γίνει πριν τις 22 Νοεμβρίου. Δυστυχώς όμως επειδή έβγαλα τους φρονιμίτες μου, η ανάρρωση είναι πολύ δύσκολη και τα φάρμακα που μου δίνουν με κάνουν να νιώθω μπερδεμένη.Έτσι, δεν νομίζω να προλαβαίνω να τελειώσω την εργασία μέχρι την Τρίτη. Θα μπορούσα μήπως να πάρω κάποια παράταση; Θέλω να τα πάω καλά στην εργασία αυτή γιατί μου αρέσει να τα πηγαίνω καλά στα μαθήματά μου.
Σε παρακαλώ πολύ, γιατί έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρω να τελειώσω στην ώρα μου, αλλά ο γιατρός είπε πως δεν θα είμαι φυσιολογική μέχρι τη μέρα των Ευχαριστιών. Εάν η απάντησή σου είναι όχι θα το καταλάβω αλλά θα στεναχωρηθώ πολύ γιατί θα το ήθελα πολύ να ήταν ναι. Σε ευχαριστώ Kevin φίλε μου.
Abby Jo Hamele
Υ.Γ. Θα σου απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις στο μάθημα και θα σου αγοράσω και μαρκαδόρους που να δουλεύουν. Σε αγαπώ, τα λέμε, Hamale.

Εκείνη λέει πως δεν θυμάται καθόλου πως του έστειλε αυτό το email. Όταν όμως κατάλαβε τι είχε κάνει, το ανέβασε στο tweeter και όλοι νόμιζαν πως ήταν ξεκαρδιστικό.

I EMAILED MY PHILOSOPHY TA WHILE I WAS HIGH ON HYDROCODON I’M DEAD pic.twitter.com/ncJ8XX4zoe
— Abby Jo Hamele (@jabbyo3) 21 Νοεμβρίου 2016

Πολλοί απάντησαν με τις αγαπημένες τους προτάσεις από αυτή της την επίκληση: “Σε αγαπώ, τα λέμε.”

@jabbyo3 «love you bye» ☠️😂
— Stephanie Graham (@StephGraham96) 21 Νοεμβρίου 2016

“Δεν θα είμαι φυσιολογική μέχρι την μέρα των Ευχαριστιών.”

@jabbyo3 «I will most likely not be normal again until thanksgiving turkey»
— Abbey Patera (@abbeypatera) 21 Νοεμβρίου 2016

“Σε ευχαριστώ Kevin, φίλε μου.”

@jabbyo3 «Thank you Kevin, my dude»
— lish (@alisha_roarty) 21 Νοεμβρίου 2016

Ο Patton είπε πως πέθανε στα γέλια μόλις διάβασε το μήνυμα. Η απάντηση στην μαθήτριά της ξεκινάει: “αυτό το email ήταν λίγο ανορθόδοξο.”

@jabbyo3 this was the response I got if anyone was wondering pic.twitter.com/wMJC2CSsID
— Abby Jo Hamele (@jabbyo3) 21 Νοεμβρίου 2016

Όσοι είδαν την απάντησή του, την επιδοκίμασαν: “Καλά της απάντησες Kevin, φίλε μου.”

@jabbyo3 That’s some good TA’ing Kevin my dude.
— Marissa (@standardtuber) 23 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: