ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΑΣΤΕΙΑ / Είπε στην 4χρονη κόρη της να μη βάζει στο στόμα ο,τι μαζεύει από κάτω. Η απάντηση της μικρής; Θα ξετρελάνει ΟΛΕΣ τις μαμάδες!

Είπε στην 4χρονη κόρη της να μη βάζει στο στόμα ο,τι μαζεύει από κάτω. Η απάντηση της μικρής; Θα ξετρελάνει ΟΛΕΣ τις μαμάδες!

Είπε στην 4χρονη κόρη της να μη βάζει στο στόμα ο,τι μαζεύει από κάτω. Η απάντηση της μικρής; Θα ξετρελάνει ΟΛΕΣ τις μαμάδες!

Όταν τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί… Αυτή η προσέγγιση του μικρού κοριτσιού θα ικανοποιήσει κάθε μητέρα, αν και δεν νομίζουμε να αντιδράσουν και οι πατεράδες το ίδιο!

Πρόσφατα πήγα μία βόλτα στο πάρκο με την 4χρονη κόρη μου. Ξαφνικά πήρε κάτι από το πάτωμα και άρχισε να το γλείφει. Το πήρα αμέσως από το στόμα της και της είπα πως δεν πρέπει να το κάνει αυτό.
“Γιατί όχι;” με ρώτησε.
“Γιατί δεν ξέρεις από πού ήρθε και τι βρωμιές μπορεί να μάζεψε πάνω του όσο ήταν στο πάτωμα,” της εξήγησα.

Με κοίταξε με τα μεγάλα γαλανά μάτια της και ρώτησε. “Μαμά, πώς τα ξέρεις όλα; Είσαι πολύ έξυπνη!”
Δεν ήξερα τι να της απαντήσω αλλά της είπα: “Όλοι οι μαμάδες το ξέρουν αυτό. Ήταν στο τεστ που έπρεπε να κάνουμε πριν γίνουμε μαμάδες.”
Έμεινε σιωπηλή για λίγο. Μάλλον χρειάστηκε περισσότερη ώρα για να το σκεφτεί αυτό. Μετά, με κοίταξε και είπε: “Ααα, τώρα το καταλαβαίνω. Και όταν δεν περνάς το τεστ, γίνεσαι μπαμπάς!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: