ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Είπαν στον Πατέρα τους να σταματήσει το Αυτοκίνητο και αμέσως Πετάχτηκαν έξω. Μόλις κατάλαβε τον Λόγο, τα έχασε!

Είπαν στον Πατέρα τους να σταματήσει το Αυτοκίνητο και αμέσως Πετάχτηκαν έξω. Μόλις κατάλαβε τον Λόγο, τα έχασε!

Είπαν στον Πατέρα τους να σταματήσει το Αυτοκίνητο και αμέσως Πετάχτηκαν έξω. Μόλις κατάλαβε τον Λόγο, τα έχασε!

Ο Daniel Medina ξαφνιάστηκε όταν τα παιδιά του του είπαν να σταματήσει σε ένα τυχαίο σημείο του παγωμένου δρόμου. Η απορία του σύντομα μετατράπηκε σε σοκ όταν κατάλαβε τελικά τον λόγο.


Είπαν στον Πατέρα τους να σταματήσει το Αυτοκίνητο και αμέσως Πετάχτηκαν έξω. Μόλις κατάλαβε τον Λόγο, τα έχασε!
“Στιγμή περηφάνιας: οδηγούσαμε στην 60η οδό κοντά στο Morgan και οι δύο γιοι μου, ηλικίας 10 και 6 ετών, μου ζήτησαν να σταματήσω γιατί είχαν μόλις δει έναν άντρα με καροτσάκι να προσπαθεί να καθαρίσει το χώρο μπροστά από το σπίτι του”, έγραψε ο Medina στο Facebook στις 11 Δεκεμβρίου αφότου κατέγραψε την στιγμή με την κάμερα του.
Επίσης, τα παιδιά φέρονται να αρνήθηκαν να σταματήσουν το φτυάρισμα μέχρι να τελειώσουν. Η πράξη τους ζέστανε την καρδιά του πατέρα του αλλά και πολλών άλλων ανθρώπων.
“Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να βλέπεις δύο νεαρά αγόρια με συμπόνια για τους άλλους”, έγραψε μια γυναίκα στην σελίδα Love What Matters στο Facebook. “Μπράβο, αγόρια. Μπράβο στην μαμά και τον μπαμπά που αποτελούν παράδειγμα και τα μεγάλωσαν σωστά. Να είστε όλοι ευλογημένοι.”

Φαίνεται όμως ότι τα αγόρια δεν είναι τα μόνα που βγήκαν από τον δρόμο τους για να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη.
“Μου συνέβη πέρσι, ο άντρας μου κι εγώ, και οι δύο γύρω στα 60, καθαρίζαμε την είσοδο από το χιόνι και δύο νεαροί άντρες βγήκαν από ένα αγροτικό, πήραν τα φτυάρια μας και τελείωσαν την δουλειά για μας”, θυμάται μια άλλη γυναίκα.
“Ήθελα να τους πληρώσω, αλλά αρνήθηκαν. Περίπου 10 λεπτά αργότερα επέστρεψαν με μια χαρτοπετσέτα και τον αριθμό τους σε περίπτωση που χρειαζόμασταν βοήθεια ξανά”.
Μια άλλη γυναίκα θυμάται μια φορά που κάποιοι ξένοι ξεχιόνιζαν την είσοδο τους και οι ηλικιωμένοι φίλοι της περπατούσαν ακριβώς από πίσω. “Οι φίλοι μου, 82 και 92 ετών, μου είπαν την ίδια ακριβώς ιστορία”, έγραψε η γυναίκα στην δημοσίευση του Medina.
“Έπρεπε να περπατήσουν 1 τετράγωνο για να πάνε για πρωινό και ένας γείτονας τους καθάρισε όλο τον δρόμο για να περπατήσουν με ασφάλεια. Η γυναίκα είπε ότι μάλλον άρχισε να φαίνεται η ηλικία της!” Εσείς έχετε ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: