ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / «Δεν θα έβρισκαν να θάψουν…» – Η αποκάλυψη για το τροχαίο που ίσως επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο…

«Δεν θα έβρισκαν να θάψουν…» – Η αποκάλυψη για το τροχαίο που ίσως επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο…

«Δεν θα έβρισκαν να θάψουν…» – Η αποκάλυψη για το τροχαίο που ίσως επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο…

Οι εξελίξεις πολλές τις τελευταίες μέρες για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη. Αν και έχουν περάσει 11 μήνες από τότε τα ερωτηματικά είναι πολλά κι ακόμη δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για το μοιραίο.

Ωστόσο, στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο οδηγός αγώνων και δάσκαλος Οδικής Συμπεριφοράς, Τάσος Ιαβέρης, ο οποίος υποστήριξε πως ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε με την ταχύτητα που ανέφεραν δηλαδή 118 χλμ…. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν θεωρώ ότι έτρεχε τόσο πολύ όσο λένε. Αρχικά η μπάρα ήταν για τους πεζούς, δηλαδή για να μην πέσουν οι άνθρωποι από την γέφυρα, δεν ήταν για αυτοκίνητο, οπότε αν πήγαινε με τόσα χιλιόμετρα, αρχικά δεν θα τον είχε κρατήσει η μπάρα, θα είχε φύγει από κάτω, και δεύτερον με την σύγκρουση αν όντως πήγαιναν με 120 χλμ δεν θα έβρισκαν να θάψουν! Τώρα εμένα είναι αυτή η γνώμη! Έτσι όπως έγινε το τροχαίο το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος ήταν στην θέση του οδηγού είχε πιει και σχεδόν δεν είχε τις αισθήσεις του αλλά και πως έφυγε ένας άνθρωπος από την ζωή…» – Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!

error: