ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Δεν ήθελε τον νεογέννητο Εγγονό της γιατί της φαινόταν Άσχημος. Δείτε ΤΙ του έκανε και θα Εξοργιστείτε!

Δεν ήθελε τον νεογέννητο Εγγονό της γιατί της φαινόταν Άσχημος. Δείτε ΤΙ του έκανε και θα Εξοργιστείτε!

Δεν ήθελε τον νεογέννητο Εγγονό της γιατί της φαινόταν Άσχημος. Δείτε ΤΙ του έκανε και θα Εξοργιστείτε!

Ας είμαστε ειλικρινείς: τα μωράκια δείχνουν λίγο χαζούλικα. Όχι ότι δεν είναι τα πιο πολύτιμα δώρα της ζωής, με τα απίστευτα γλυκά προσωπάκια, τα χεράκια και το τεράστιο κεφάλι τους.

Όχι, τα μωρά είναι αξιαγάπητα, αλλά δεν είναι και πολύ όμορφα.
Ωστόσο, ανακαλύψαμε την ιστορίας μιας γιαγιάς η οποία ξαφνιάστηκε με το εγγονάκι της και προσπάθησε να το επιστρέψει στο νοσοκομείο. Η ιστορία μοιάζει στημένη, αλλά συνέβη πραγματικά.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Κολομβία μπήκε με φόρα σε μια κλινική στην Santa Marta και απαίτησε να πάρουν το εγγονάκι της πίσω. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι κανένα μέλος της οικογένειας της δεν θα μπορούσε να είναι τόσο άσχημο και ότι το προσωπικό του νοσοκομείο ξεκάθαρα άλλαξε το παιδί της οικογένειας με κάποιο άλλο.
Ο Carlos Pallares, γραμματέας, είπε: “Η γιαγιά δεν ήταν πολύ χαρούμενη. Δεν αναγνώρισε το μωρό σαν νέο μέλος της οικογένειας και έτσι αποφάσισε να έρθει πίσω στην κλινική μαζί με την μητέρα του μωρού και να το επιστρέψει.” Φυσικά, το προσωπικό αρνήθηκε ότι μπέρδεψε τα πράγματα και είπε στην γιαγιά ότι το εγγόνι της ήταν το μόνο αγοράκι που είχε γεννηθεί στο νοσοκομείο εκείνη τη μέρα.
Ο Pallares είπε επίσης ότι η γυναίκα πρέπει να μάθει να αποδέχεται τον εγγονό της, ανεξαρτήτως εμφάνισης. “Η κατάσταση θα πρέπει να γίνει αποδεκτή. Μερικές φορές η βιολογία και η γενετική παίζουν ρόλο σε αυτά τα λάθη και πρέπει να αποδεχόμαστε.”
Αφότου το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε ακόμα έναν έλεγχο στο μωρό για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει, έδωσαν το παιδί πίσω στην μητέρα και την ανήσυχη γιαγιά και τις έδιωξαν.

Ο Chadan Rosado, εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου, μίλησε στα μέσα για το περιστατικό και είπε ότι η γιαγιά έχει ιστορικό ψυχολογικών ζητημάτων και κάνει θεραπεία. Ο Rosado επίσης παραίνεσε το κοινό να μην φερθεί στην γυναίκα πολύ σκληρά. Μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν για το περιστατικό ήταν τα εξής:
“Τα νεογέννητα συχνά ΔΕΝ είναι όμορφα. Έχω δει κάποια αρκετά άσχημα να γίνονται αρκετά όμορφα. Νομίζω ότι οι αντιδράσεις των γυναικών ήταν κάπως ακραίες. Ελπίζω το παιδί να μην το μάθει ποτέ.”
“Ένα παιδί είναι παιδί! Αυτό το μωρό μπορεί να γίνει ο επόμενος πρόεδρος! Ή ο επόμενος συγγραφέας με υψηλές πωλήσεις ή ο επόμενος τραγουδιστής παγκοσμίου φήμης, ή να αλλάξει τον κόσμο.
Και αυτές οι δύο γυναίκες πρέπει να ζήσουν με το γεγονός ότι επέστρεψαν το μωρό επειδή ήταν “πολύ άσχημο για να είναι μέλος της οικογένειας τους’! Μεγαλώστε, φροντίστε και αγαπήστε αυτό το παιδί.”
“Αυτή είναι άσχημη, όχι το μωρό.”

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)