ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Γυναίκες, ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ΤΙ πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε από μια απόπειρα βιασμού. Κοινοποιήστε το, σώζει ζωές!

Γυναίκες, ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ΤΙ πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε από μια απόπειρα βιασμού. Κοινοποιήστε το, σώζει ζωές!

Γυναίκες, ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ΤΙ πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε από μια απόπειρα βιασμού. Κοινοποιήστε το, σώζει ζωές!

Οι πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτό το βίντεο 42 δευτερολέπτων, θα μπορούσαν να σας σώσουν τη ζωή. Σ

την ουσία, επιδεικνύει μια τεχνική άμυνας που χρησιμοποιείται από κάτω, για να βοηθήσει τις γυναίκες που πέφτουν θύματα σεξουαλικής επίθεσης.
Το βίντεο δείχνει τον Rener Gracie που έχει μαύρη ζώνη στο jiu-jitsu και τη σύζυγό του Eve Torres. Το κανάλι του YouTube GracieBreakdown, περιλαμβάνει το πλήρες βίντεο των 11 λεπτών, το οποίο δείχνει τρείς τεχνικές που μπορούν να σταματήσουν τον επιτιθέμενο ασυνείδητο μέσα σε έξι δευτερόλεπτα.
Οι ειδικοί αυτοάμυνας, θέλησαν να δημιουργήσουν το βίντεο μετά από ένα περιστατικό του Απριλίου του 2016, στο οποίο μια γυναίκα από το Λος Άντζελες δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα που προσποιήθηκε ότι ήταν ο οδηγός μιας εταιρείας. Η γυναίκα πέθανε και έτσι οι Gracie και Torres αισθάνθηκαν την ανάγκη να μοιραστούν τεχνικές αυτοάμυνας, για τις συγκεκριμένες επιθέσεις σε κλειστούς χώρους.

Το ζευγάρι ασχολείται έντονα με το Empower Women, ένα πρόγραμμα αυτοάμυνας της Gracie Academy για γυναίκες. Το πρόγραμμα διδάσκει 15 τεχνικές άμυνας κατά του επιτιθέμενου, οι οποίες είναι αποτελεσματικές ανεξάρτητα από το μέγεθος, τη δύναμη ή την ηλικία των γυναικών.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ