ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Γυναίκα πιάνει τον Σύζυγό της με άλλη στο Κρεβάτι. Δείτε ΤΙ της είπε για να Δικαιολογηθεί και θα Σοκαριστείτε!

Γυναίκα πιάνει τον Σύζυγό της με άλλη στο Κρεβάτι. Δείτε ΤΙ της είπε για να Δικαιολογηθεί και θα Σοκαριστείτε!

Γυναίκα πιάνει τον Σύζυγό της με άλλη στο Κρεβάτι. Δείτε ΤΙ της είπε για να Δικαιολογηθεί και θα Σοκαριστείτε!

Μία γυναίκα γύρισε λίγο πιο νωρίς από τη δουλειά μία μέρα και έπιασε τον άντρα της στο κρεβάτι με μία όμορφη, λεπτή γυναίκα. Όπως θα περίμενε κανείς, τρελάθηκε με αυτό που αντίκρισε.

“Γουρούνι! Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Πάντα σου ήμουν πιστή. Θα πάρω τα παιδιά και θα σε αφήσω! Ετοιμάσου για ένα άσχημο διαζύγιο!”

Ο άντρας προσπάθησε να την ηρεμήσει: “Αγάπη μου, σε παρακαλώ περίμενε λίγο, μπορώ να τα εξηγήσω όλα. Απλά άκουσέ με για λίγο, σε παρακαλώ.”

“Εντάξει, αλλά αυτά θα είναι τα τελευταία λόγια που θα μου πεις.”

Ο άντρας πήρε μία βαθιά ανάσα και ξεκίνησε να λέει την ιστορία του: 

“Ενώ οδηγούσα με έπιασε φανάρι. Αυτή η νεαρή γυναίκα με πλησίασε και μου ζήτησε αν μπορούσα να την πετάξω κάπου. Φαινόταν αβοήθητη και δεν μπορούσα να πω όχι. Παρατήρησα πως ήταν πολύ αδύνατη και πως τα ρούχα της ήταν βρώμικα. Μου είπε πως δεν είχε φάει για μέρες.

Έτσι, αποφάσισα να την φέρω εδώ και να της δώσω ότι είχε περισσέψει από το φαγητό, το οποίο δεν είχες φάει για να μην παχύνεις. Μετά της πρότεινα να χρησιμοποιήσει το ντους για να καθαριστεί και να ζεσταθεί. Πέταξα τα παλιά της ρούχα και της έδωσα εκείνο το τζιν σου που αγόρασες αλλά ποτέ δεν φόρεσες γιατί σε έδειχνε πιο χοντρή.

Μετά της έδωσα τα εσώρoυχα που σου αγόρασα για την επέτειό μας, αλλά ποτέ δεν φόρεσες γιατί ήταν πολύ φανταχτερά. Επίσης, της έδωσα αυτή την σeξι μπλούζα που η αδερφή μου σου πήρε για τα Χριστούγεννα. Ούτε αυτή την είχες φορέσει ποτέ, γιατί δεν αντέχεις την αδερφή μου.

Και μετά βρήκα και αυτές τις πανάκριβες μπότες που ποτέ δεν φόρεσες γιατί κάποια στη δουλειά είχε τις ίδιες.”

Σταμάτησε να πάρει μία ανάσα και μετά συνέχισε:

“Ήταν τόσο ευγνώμον για την βοήθεια και την γενναιοδωρία μου που όταν την πήγα στην πόρτα για να την αποχαιρετήσω, γύρισε προς τα μένα και με ρώτησε: «Έχεις τίποτα άλλο που δεν θέλει πια η γυναίκα σου;»“

Λένε πως οι άντρες γίνονται άπιστοι όταν νιώθουν ότι δεν τους αγαπάνε ή ότι δεν τους εκτιμούν. Η αγάπη ξεθωριάζει με τον καιρό. Αλλά είναι αυτό η αιτία ή απλά μια δικαιολογία για την απιστία τους;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)