ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Γιώργος Μαυρίδης: Έκανε τατουάζ επί 14 ώρες μαζεύοντας 7.295€ για παιδιά με ασθένειες

Γιώργος Μαυρίδης: Έκανε τατουάζ επί 14 ώρες μαζεύοντας 7.295€ για παιδιά με ασθένειες

Γιώργος Μαυρίδης: Έκανε τατουάζ επί 14 ώρες μαζεύοντας 7.295€ για παιδιά με ασθένειες

Ο γνωστός tatoo artist, Γιώργος Μαυρίδης δέχτηκε το παρακάτω μήνυμά από γονείς και παιδιά, τα οποία τον ευχαριστούν για την πρωτοβουλία που πήρε.


Ο γνωστός καλλιτέχνης παρέμεινε στην καρέκλα του από τις 9 το πρωί, υποδεχόμενος φίλους του που θέλουν να συμμετάσχουν με τον τρόπο τους στην πρωτοβουλία που ανέλαβε. Η τιμή εκκίνησης του τατουάζ ήταν 20 ευρώ και τα χρήματα συγκεντρώνονταν σε κουτί μπροστά στην είσοδο του στούντιο της οδού Συγγρού.
Στόχος του Γιώργο Μαυρίδη ήταν «χτυπήσει» συνολικά 200 τατουάζ και τα χρήματα να διατεθούν στο σύνολό τους στους γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα.
Δείτε τι του έστειλαν
«Ξεχείλισε η μέρα μας από αγάπη. Εμείς οι γονείς ευχαριστούμε όλους εσάς που παρά την βροχή και την πολύωρη αναμονή μείνατε και στηρίξατε την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια του Γιώργου Μαυρίδη. Τι να πούμε για την δύναμή του και το κουράγιο του! Ασταμάτητος, 14 ώρες συνεχόμενα για να φθάσουμε το ποσό των 7.295 ευρώ.
Ευχαριστούμε τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί του Γιώργου. Όλα τα χρήματα θα δοθούν σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Και κυρίως τον Γιώργο μας».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και tattoo artist είχε απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για χθες, ζητώντας από όσους ήθελαν να »χτυπήσουν» τη συγκεκριμένη φατσούλα να προσέλθουν στο στούντιο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη. Τελικά ήταν πολλοί αυτοί που θέλησαν στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ να φύγουν με ένα τατουάζ και έχοντας συνεισφέρει στη φιλανθρωπική του πρωτοβουλία.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ