ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Αυτό το Κορίτσι παθαίνει ΚΑΤΙ απίστευτο όταν Κοιμάται. Όταν οι Γονείς της κατάλαβαν ΠΟΣΟ Ξεχωριστή ήταν, Δεν το Πίστευαν!

Αυτό το Κορίτσι παθαίνει ΚΑΤΙ απίστευτο όταν Κοιμάται. Όταν οι Γονείς της κατάλαβαν ΠΟΣΟ Ξεχωριστή ήταν, Δεν το Πίστευαν!

Αυτό το Κορίτσι παθαίνει ΚΑΤΙ απίστευτο όταν Κοιμάται. Όταν οι Γονείς της κατάλαβαν ΠΟΣΟ Ξεχωριστή ήταν, Δεν το Πίστευαν!

Οι γονείς της Alma Deutscher ήξεραν από πολύ νωρίς πως η κόρη τους…

είχε μουσικό αυτί. Ξεκίνησε να παίζει πιάνο όταν ήταν δύο ετών και το βιολί όταν έγινε τριών. Από τότε, αυτοσχεδίαζε απλές μελωδίες και ξεκίνησε να συνθέτει στην ηλικία των τεσσάρων. Τώρα είναι 11 και όχι μόνο είναι καλή βιολίστρια αλλά συνθέτει και τα δικά της κονσέρτα και όπερες.

Θαυμάστε το εκπληκτικό σας ταλέντο στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Alma θεωρείται παιδί θαύμα. Πολλοί την συγκρίνουν με τους πιο διάσημους της Βιέννης όπως Wunderkind και Wolfgang Amadeus Mozart, οι οποίοι μάγεψαν την Ευρώπη με τις όπερες και τα μουσικά έργα τους τον 18ο αιώνα. Το καλύτερο είναι πως όλες αυτές οι μελωδίες της έρχονται όταν είναι πολύ χαλαρή ή κοιμάται.

Το πρώτο πράγμα που κάνει ο πατέρας της κάθε μέρα είναι να καταγράφει ότι ονειρεύτηκε η κόρη του το βράδυ, οπότε οι δημιουργίες και η έμπνευσή της δεν χάνονται.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, την προσκάλεσαν να παίξει σε μία διάσκεψη στην Ζυρίχη ως μέρος μία κοινότητας χιλίων ατόμων με υψηλές επιδόσεις, οι οποίοι έχουν συμβάλλει πολύ στην επιστήμη, τις τέχνες και τις επιχειρήσεις. Εκεί, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το απίστευτο Birdly, με το οποίο βίωσε μία πολύ αληθοφανή προσομοίωση πτήσης.

Μπορείτε να φανταστείτε πόση έμπνευση της ήρθε ενώ πετούσε σαν πουλί;

Το βίντεο δείχνει την πρόβα της όπερας της Alma, την οποία τελείωσε στην ηλικία των 10. Είναι βασισμένη στο παραμύθι της Σταχτοπούτας και έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Βιέννη τον Δεκέμβριο του 2016. Ο μαέστρος Zubin Mehta οργάνωσε την παράσταση, η οποία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και απέσπασε τα χειροκροτήματα όλων.

Η Alma, η οποία ζει στο Dorking, στο νότιο Λονδίνο, έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον και θέλει να φτιάξει ένα ολοκληρωμένο κονσέρτο για πιάνο. Θέλει επίσης να γράψει ένα βιβλίο και να το μετατρέψει σε ταινία. Και φυσικά, θέλει να συνθέσει τις μουσικές για την ταινία αυτή.

Ο κόσμος μπορεί να περιμένει ακόμα περισσότερα από αυτό το νεαρό ταλαντούχο κορίτσι. Έχει ήδη καταφέρει πολύ περισσότερα από την πλειοψηφία των παιδιών της ηλικίας της και η έμπνευσή της φαίνεται απεριόριστη. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι καλλιτεχνικά θαύματα μας επιφυλάσσει.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)