ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΑΣΤΕΙΑ / Αυτοί οι παίκτες πρέπει να μπουν στο Survivor για να απογειώσουν τα νούμερα

Αυτοί οι παίκτες πρέπει να μπουν στο Survivor για να απογειώσουν τα νούμερα

Αυτοί οι παίκτες πρέπει να μπουν στο Survivor για να απογειώσουν τα νούμερα

Ας μην κοροϊδευόμαστε πια. Πέρασαν δυο μήνες και η δυναμική του φετινού Survivor στα νούμερα της τηλεθέασης αλλά και στη γενικότερη επιρροή που έχει στις τάσεις στα social media απέχει παρασάγγας από την περυσινή πραγματικότητα του πρώτου Survivor.

Αυτό είναι σίγουρο ότι το έχουν προσέξει τόσο η τουρκική παραγωγή αλλά και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ.
Η προσθήκη μέσα στην πρώτη εβδομάδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν έφερε την άνοιξη από μόνη της. Έδωσε σίγουρα μία ώθηση, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέσα από διάφορες κόντρες, όμως εν τέλει η Κωνσταντίνα άρχισε να τρώει, μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, έναν έναν όλους όσους είχε κόντρα οπότε έρχεται ως λογική συνέχεια η επάνδρωση του reality με νέα φρέσκα πρόσωπα. Όπως και έγινε τελικά με 6 αφίξεις καινούριων παικτών.
Πέρα όμως από τα δύο τρία σπάνια ονόματα και την εκθαμβωτική παρουσία της Φελίσια Λαπάτη, παρότι είναι ακόμα νωρίς, δε φαίνεται κάποιο από τα νέα πρόσωπα να μπορεί να πάρει στις πλάτες του ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει βάθος διάρκειας κοντά στους 6 μήνες. Με όμορφα μάτια μόνο και κοιλιακούς δεν φτάνεις στα 50άρια και 60άρια του πρώτου κύκλου. Ειδικά με τον φετινό ανταγωνισμό του MasterChef.
Και εδώ μπαίνουμε εμείς, για άλλη μία φορά σαν σωτήρες. Μας το ζήτησε κανείς; Όχι φυσικά. Αυτά είναι μέρος της προσωπικής μας, αυτεπάγγελτης σειράς κινήσεων για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους του Survivor. Και ας μη μας ευχαριστήσουν ποτέ. Το κάνουμε για τη ψυχούλα μας.
Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να τους προτείνουμε τις δικές μας επιλογές των προσώπων που θα έκαναν το μπαμ στις τηλεθεάσεις του Survivor αν ταξίδευαν στον Άγιο Δομίνικο.
Γωγώ – Ηλέκτρα
Αυτοί οι παίκτες πρέπει να μπουν στο Survivor για να απογειώσουν τα νούμερα
To δίδυμο της συμφοράς πρέπει να μπει στο παιχνίδι και να αντιμετωπίζεται ως μία οντότητα. Γωγηλέκτρα θα ονομάζεται ο ένας παίκτης που θα δημιουργηθεί από την κοινή τους παρουσία στην Καραϊβική και θα συνιστά τη δική μας Μπραντζελίνα. Τα δυο κορίτσια, ως μία παίκτρια πια, θα μπουν και θα ταράξουν τα νερά του ήσυχου παιχνιδιού όπως έκαναν τίμια και στο MasterChef.

Μαγειρικά θα επιβιώσουν μόνο με καρύδες και ρύζι για υλικά, αλλά έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορούν να κάνουν παπάδες και με λιγότερες πρώτες ύλες. Το πολύ – πολύ μια ημέρα να περιμένουν οι συμπαίκτες τους να φάνε και η Γωγηλέκτρα να τους πει ότι δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο. Σμπούτσατς.

Σπύρος Ρέβης
Αυτοί οι παίκτες πρέπει να μπουν στο Survivor για να απογειώσουν τα νούμερα
To απόλυτο σύμβολο της παλιάς κακής τηλεόρασης, ο μάνατζερ πίσω από όλη την τρασίλα που τροφοδοτούσε επί χρόνια την εγχώρια τηλεοπτική αρμάδα, από απλές γλάστρες μέχρι κεντρικές παρουσιάστριες. Ο Σπύρος ο Ρέβης. Ο Πίπης αν μας επιτρέπετε. Ο άνθρωπος που επιβίωσε της εξαφάνισης τόσων ιδιωτικών καναλιών. Το New Channel έκλεισε, το Alter έκλεισε, το Mega χαροπαλεύει στη Μ.Ε.Θ. αλλά ο Σπύρος Ρέβης και τα φυντάνια του ακόμα επιβιώνουν.
Μέχρι και τώρα βλέπουμε άξια μοντέλα πελατών του να στελεχώνουν ριάλιτι – κοινωνικά πειράματα. Ως πότε θα παίρνουν μόνο οι πελάτες του όλη τη δόξα; Καιρός να βάλει το σπίντο του, να πακετάρει τις βεντάλιες του, τα δαχτυλίδια τους και τα φτερά και να ταξιδέψει στο πιο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης για να τινάξει τα νούμερα στο θεό. Τα γυμνασμένα αγόρια που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι θα είναι και το δόλωμα για να αποσπάσει ο Ατζούν την υπογραφή του Πίπη.
Γιώργος Παπανδρέου
Αυτοί οι παίκτες πρέπει να μπουν στο Survivor για να απογειώσουν τα νούμερα
O Γιώργος Παπανδρέου λίγο πριν πάρει στις πλάτες του την αναγέννηση της κεντροαριστεράς, θα κουβαλήσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και τον σταυρό της αναγέννησης του reality επιβίωσης. Είναι εξάλλου και ο πρώτος αυθεντικός επιβιώσαντας από ένα εξίσου όμορφο, μικρό και γεμάτο δύσκολες συνθήκες, το Καστελόριζο. Και όχι απλά επιβίωσε, έκλεισε και μία πολύ δυνατή συμφωνία όσο ήταν εκεί. Και γάμω τις συμφωνίες θα λέγαμε.

Κατά τα άλλα ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου θα συμμετέχει στο παιχνίδι ως ΓΑΠ, το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, ο αντίστοιχος Bo του πρώτου κύκλου. Οι ηγετικές του ικανότητες θα φανούν πολύ χρήσιμες στις ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις στις οποίες τρώμε φάπα από πέρυσι. Ούτε Ντάνος, ούτε Αγόρου, ούτε κανείς δεν μπόρεσε να κερδίσει τις τούρκικες ομάδες all star του Survivor. Θα το κάνει όμως το ζεϊμπέκικο του ΓΑΠ.
Γουίλσον
Αυτοί οι παίκτες πρέπει να μπουν στο Survivor για να απογειώσουν τα νούμερα
Ο Γουίλσον ή Γίλσον κατά την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου είναι ο ορισμός του survivor. Πολύ πιο αθλητικός από την Σπυροπούλου, με πολύ μεγαλύτερη ευφράδια από τον Αγόρου, διάθεση από την Ροδάνθη, μυαλό από τους μισούς παίκτες και των δύο ομάδων, έχει ματώσει το σώμα του κυριολεκτικά στις παραλίες αφιλόξενων και ακατοίκητων νησιών. Είναι δυνατόν να μην προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού;
Η γρήγορη διασημότητα δε θα τον αλλάξει. Δε θα πάρουν… αέρα τα μυαλά του. Ούτε θα αποδειχτεί τρόμπας, αν και ίσως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του χρειαστεί μία να του φουσκώνει το κεφάλι. Ο Γουίλσον δεν καταλαβαίνει από κλίκες, δεν τον τρομάζει η πείνα, δεν την φοβάται τη βροχή, δεν ενοχλεί, δεν λερώνει και όσο δεν υπάρχουν αυτοκίνητα να πάει να κολλήσει από κάτω, θα είναι ένας παίκτης – τηλεοπτικό διαμάντι. Ένας… άσος στο μανίκι του ΣΚΑΪ (κάπου έλεος με αυτά τα λογοπαίγνια).
Δημήτρης Kοντομηνάς
Αυτοί οι παίκτες πρέπει να μπουν στο Survivor για να απογειώσουν τα νούμερα
Tι, τώρα περιμένετε να αναλύσουμε αυτήν την επιλογή; ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ; Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και ένα όνομα με 1000 επεισόδια με 90% τηλεθέαση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ