Τι χρειάζεσαι …ένα μόνο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!
Ξεφλούδισέ το από τη μέση και πάνω και άφησε την «ψίχα» του φρούτου ολόκληρη, χωρίς να την τεμαχίσεις.
Αφαίρεσε την ψίχα προσεκτικά με ένα κουτάλι. Οι ίνες της φλούδας που μένουν στο κέντρο του πορτοκαλιού θα γίνουν το… φιτίλι του αρωματικού κεριού σου!
Βάλε λίγη ποσότητα ελαιόλαδου (τόση ώστε να καλύψει μέχρι τη μέση την ίνα του φιτιλιού).
Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε και λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι ή μανταρίνι για extra μυρωδιά !