ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Αποφάσισαν να Υιοθετήσουν το Αγέννητο Μωρό μιας Πάμφτωχης Μητέρας. Όταν όμως την εξέτασαν οι Γιατροί, έσκασε η ΒΟΜΒΑ…

Αποφάσισαν να Υιοθετήσουν το Αγέννητο Μωρό μιας Πάμφτωχης Μητέρας. Όταν όμως την εξέτασαν οι Γιατροί, έσκασε η ΒΟΜΒΑ…

Αποφάσισαν να Υιοθετήσουν το Αγέννητο Μωρό μιας Πάμφτωχης Μητέρας. Όταν όμως την εξέτασαν οι Γιατροί, έσκασε η ΒΟΜΒΑ…

Όταν η Allison και ο Josh Lewis γνωρίστηκαν στο κολέγιο, το κατάλαβαν αμέσως: ήταν μία σχέση που θα κρατούσε για καιρό.

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι το ζευγάρι να παντρευτεί και να αρχίσουν να σχεδιάζουν μαζί το μέλλον. Μετά την αποφοίτηση, μετακόμισαν στο Birmingham της Αλαμπάμα.

Σκεφτόντουσαν να κάνουν οικογένεια και ήθελαν δύο ή τρία παιδιά. Τα πράγματα όμως συνέβησαν πιο γρήγορα από ότι τα είχαν σχεδιάσει. Τελικά γεννήθηκαν οι Abby, Jack και Isabel με μικρή διαφορά το ένα από το άλλο.
Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Αργότερα, αποφάσισαν να υιοθετήσουν τον μικρό Micah και μετά η Allison έμεινε για άλλη μια φορά έγκυος στην κόρη της, Julia. Νόμιζαν πως είχαν ολοκληρώσει την οικογένειά τους.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνους. Η Allison δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία φίλη που δούλευε σε έναν οργανισμό για υιοθεσίες. Της είπε πως υπήρχε ένα μωρό που η βιολογική του μητέρα ήθελε να δώσει για υιοθεσία και αναρωτιόταν αν εκείνη και η οικογένειά της είχαν χώρο για άλλη μία ψυχή.

Παρόλο που δεν ήταν στα σχέδιά τους, ο Josh και η Allison αποφάσισαν γρήγορα να το υιοθετήσουν. Όταν έλαβαν την κλήση πως η μητέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει, πήραν κάποια απροσδόκητα νέα: τελικά είχαν γεννηθεί δύο μωρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!
Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισαν να πάρουν και τα δύο μωράκια σπίτι.

Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος των εκπλήξεων αφού ένα δεύτερο τηλεφώνημα τους είπε πως το κοριτσάκι ήταν πολύ άρρωστο.

Τους είπαν πως ο εγκέφαλός της δεν είχε αναπτυχθεί σωστά. Κανείς δεν ήξερε πόσο θα ζούσε. Παρόλο που οι γιατροί τους συμβούλεψαν να μην προχωρήσουν με την υιοθεσία, εκείνοι δεν τους άκουσαν. “Είναι η κόρη μας!”

Ονόμασαν τα νέα μέλη της οικογένειας Sam και Ava. Οι επόμενες δύο εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες με πολλά δάκρυα και ελπίδες, περιμένοντας να τους επιτρέψουν να πάρουν σπίτι τα νέα μέλη της οικογενείας τους. Τελικά, δέχτηκαν τα νέα που περίμεναν τόσο καιρό.

Πλέον ήταν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Ήταν ειλικρινείς με τα παιδιά τους: δεν ήξεραν πόσο καιρό θα έμενε η μικρή Ava μαζί τους. Αλλά ήθελαν να φτιάξουν όσες περισσότερες αναμνήσεις γινόταν και να δώσουν στον Sam όσες περισσότερες ευκαιρίες να αγκαλιάσει την δίδυμη αδερφή του.

Όπως και όλα τα δίδυμα, είχαν ένα πολύ ιδιαίτερο δεσμό και ήταν ξεκάθαρο πως ένιωθαν καλύτερα όταν ήταν μαζί.

Και τα μεγάλα τους παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα που θα γνώριζαν τα νέα τους αδέρφια.

Η ώρα που είχαν ήταν πολύτιμη γιατί ήταν περιορισμένη. Τελικά, η μικρή Ava έφυγε από την ζωή στις 19 Μαΐου 2016.

Η οικογένεια θυμάται τον χρόνο που πέρασε με την μικρή Ava και κρατάει αυτές τις αναμνήσεις σαν θησαυρό. Μπορεί να μην έμεινε για πολύ στον κόσμο αυτό, αλλά κάθε μέρα της ήταν γεμάτη με αγάπη και γέλιο!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: