ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Αποκάλυψη! Η Φαίη Σκορδά ψυχολογικά ράκος – Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της!

Αποκάλυψη! Η Φαίη Σκορδά ψυχολογικά ράκος – Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της!

Αποκάλυψη! Η Φαίη Σκορδά ψυχολογικά ράκος – Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της!

Η λαμπερή και πανέμορφη παρουσιάστρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κυριολεκτικά, δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της…

Δεν χαμογελάει, δεν κάνει πλάκα στην εκπομπή της, ειναι άκεφη, με νεύρα και χωρίς διάθεση για πολλά πολλά. Τι συμβαίνει; «Η Φαίη αν και είναι δυνατός άνθρωπος, ψύχραιμη και υπομονετική δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση από το χωρισμό με τον Γιώργο. Είναι σαν να έχει πέσει ένα βουνό στο κεφάλι της. Έξω από το σπιτί της σε 24ωρη βάση υπάρχουν φωτογράφοι, δημοσιογράφοι και παπαράτσι που την περιμένουν και την ακολουθούν όπου κι αν πάει. Τα παιδιά της φοβισμένα την ρωτάνε συνέχεια «Γιατί μας περιμένουν μαμά καθε μέρα τόσοι άνθρωπο έξω από το σπίτι μας;», Η κοπέλα δέχεται αφόρητη πίεση απο παντού για να δώσει απαντήσεις στο τι πήγε στραβά. Ποιος φταίει και άλλα πολλά…», μας λέει στο YouWeekly.gr άνθρωπος του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας.

Αποκάλυψη! Η Φαίη Σκορδά ψυχολογικά ράκος – Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της!

Δεν ξέρουμε αν ολα αυτά που μας μεταφέρονται είναι αλήθεια. Θα σας μεταφέρουμε όμως από το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων και του περιοδικού αλλά και του YouWeekly.gr όλα αυτά που ξέρουμε και δεν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση!

1. Από το κανάλι του Αντέννα κάνουν ψυχολογικό μασάζ κάθε μέρα στην παρουσιάστρια προκειμένου να την στηρίξουν και να της ανεβάσουν την ψυχολογία.

2. Τα νούμερα στην εκπομπή χωρίς ανταγωνισμό απο το Μega είναι τα μέτρια, αν όμως σπάσουν το φράγμα του 20% προς τα κάτω θα χτυπήσουν καμπανάκια.

3. Η επικοινωνία του ζευγαριού που παρακολουθείτε στα περιοδικά είναι όλη στημένη και οργανωμένη από το κανάλι δηλαδή ολες οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι στημένες και σκηνοθετημένες 100%, η Φαίη και ο Γιώργος παιζουν θέατρο για τις ανάγκες του καναλιού και της επικοινωνίας. Αυτό έχει στοιχήσει στην Φαίη αλλά και στον Γιώργο…

4. Τα προβλήματα στον χωρισμό του ζευγαριού είναι περισσότερα από αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πέρα απο την απιστία που αποκάλυψε το YouWeekly.gr (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ), υπαρχουν και σοβαρά θεματα που έχουν να κάνουν και με τα οικονομικά του ζευγαριού.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!

error: