ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Απίστευτη ιστορία: Ο ίδιος τους ο γιος έκανε το αδιανόητο στην κόρη τους

Απίστευτη ιστορία: Ο ίδιος τους ο γιος έκανε το αδιανόητο στην κόρη τους

Η B. από το σπίτι της στο…

Bristol της Αγγλίας από τον 28χρονο ετεροθαλή αδερφό της Nathan Matthews. Μετά από 12 μέρες βρέθηκε νεκρή.

Μετά από περίπου 8 μήνες, ο Nathan κρίθηκε ένοχος για φόνο πρώτου βαθμού και η κοπέλα του Shauma Hoare φέρεται να ήταν παρούσα στη στιγμή του φόνου και κρίθηκε και αυτή ένοχη για ανθρωποκτονία.

Ο πατέρας της Becky, Darren και η μητριά της, Anjie είναι μαζί από όταν η Becky ήταν 3 και ο Nathan 12. Παντρεύτηκαν το 2013 και εδώ είναι η φωτογραφία από τη μέρα του γάμου τους, με τους Nathan και Becky στο κέντρο.

Αυτή η τραγωδία άφησε τον Darren και την Anjie σε πολύ άσχημη κατάσταση.

“Όταν τους συνέλαβαν δεν το πιστεύαμε. Τους εμπιστευόμασταν και τους αγαπούσαμε, γι” αυτό και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε την προδοσία τους.»

Το μόνο που ήθελαν ήταν μία ευκαιρία να πουν το τελευταίο αντίο στην κόρη τους. Αλλά λόγω της βιαιότητας του εγκλήματος, ήξεραν ότι αυτό ήταν κάτι πολύ δύσκολο.

«Δεν ξέραμε πόσο άσχημα ήταν… μέχρι που την είδαμε στο νεκροτομείο… Ένιωσα να σπάει κάτι μέσα μου, καθώς τη φίλησα στο μελανιασμένο μέτωπό της.»

«Ξέρουμε ότι το προσωπικό δούλεψε πολύ σκληρά για να μας το κάνει πιο εύκολο και πραγματικά τους ευχαριστούμε γι” αυτό.»

Παρά την απελπισία και τον πόνο τους, βρήκαν τη δύναμη μέσα τους να ευχαριστήσουν το προσωπικό που δούλεψε τόσο σκληρά για να απαλύνει λίγο τον πόνο τους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαγείρεψε με τον Έκτορα Μποτρίνι!

 
ΔΩΡΕΑΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!