ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΥΓΕΙΑ / Ανακουφιστείτε από τους πόνους στα γόνατα,την πλάτη και τα ισχία με 4 απλές ασκήσεις

Ανακουφιστείτε από τους πόνους στα γόνατα,την πλάτη και τα ισχία με 4 απλές ασκήσεις

Ανακουφιστείτε από τους πόνους στα γόνατα,την πλάτη και τα ισχία με 4 απλές ασκήσεις

Ο χρόνιος πόνος  στα πόδια και την πλάτη περιορίζει την ικανότητά μας να κάνουμε καθημερινά πράγματα, αποτρέπει την εστίασή μας και μας βαραίνει με την αρνητικότητα.

Αν έχετε δοκιμάσει μια σειρά από μεθόδους για να ανακουφιστείτε χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μπορείτε να αισθάνεστε εντελώς ηττημένοι και απογοητευμένοι.
Με τις παρακάτω ασκήσεις θα ανακουφιστείτε από τους πόνους που σας ταλαιπωρούν.

Περπάτημα στις μύτες

Μια τυπική κίνηση που γίνεται σε στούντιο χορού, το περπάτημα στις μύτες των ποδιών είναι μια καλή άσκηση για όλους, καθώς χαλαρώνει τους μυς και τους συνδέσμους στα πόδια. Αυτό μπορεί να μειώσει τον πόνο και σε άλλες περιοχές του σώματος. Απλά σηκωθείτε στις άκρες των δακτύλων σας και περπατήστε μετρώντας ως το  10 (ή περισσότερο εάν μπορείτε).

Άσκηση με μολύβι

Αυτή η άσκηση μπορεί να γίνει οπουδήποτε. Τοποθετήστε ένα μολύβι ή στυλό στο πάτωμα, σταθείτε μπροστά του και πιάστε το με τα δάχτυλα των ποδιών σας μετρώντας ως το 10.Τοποθετήστε το πίσω. και επαναλάβετε την άσκηση μέχρι να νιώσετε τον πόνο να αρχίσει να μειώνεται.

Πίεση στα δάχτυλα

Για αυτή την άσκηση χαμηλής έντασης,  σηκωθείτε όρθιοι και λυγίστε ελαφρώς τα γόνατά σας. Μαζέψτε τα δάχτυλα των ποδιών σας προς τα μέσα  και κρατήστε  για τρία δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε την άσκηση μέχρι ο πόνος στα ισχία, τα γόνατα και  την πλάτη να μειωθεί και το σώμα σας να χαλαρώσει.

Κοιλιακοί

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια σας να ακουμπούν στο πάτωμα.Σηκώστε και πιέστε τα πόδια προς το στήθος σας με την λεκάνη σας να σηκώνεται ελάχιστα από το πάτωμα.Αυτή η άσκηση βοηθά στην ανακούφιση του πόνου στην πλάτη.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: