ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Ανέβασε μία Φωτογραφία της Κόρης της στο Facebook. Λίγο αργότερα, έτρεξε Πανικόβλητη στον Παιδίατρο!

Ανέβασε μία Φωτογραφία της Κόρης της στο Facebook. Λίγο αργότερα, έτρεξε Πανικόβλητη στον Παιδίατρο!

Ανέβασε μία Φωτογραφία της Κόρης της στο Facebook. Λίγο αργότερα, έτρεξε Πανικόβλητη στον Παιδίατρο!

Μια μητέρα από το Nashville των ΗΠΑ, η Tara Taylor, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook με το χτένισμα της τρίχρονης κόρης Rylee.

Περίμενε να λάβει σχόλια από φίλους και συγγενείς για το χαριτωμένο της χτένισμα, αλλά αντίθετα όσοι σχολίασαν έδωσαν σημασία σε κάτι άλλο.
Ανέβασε μία Φωτογραφία της Κόρης της στο Facebook. Λίγο αργότερα, έτρεξε Πανικόβλητη στον Παιδίατρο!
Οι χρήστες πρόσεξαν ότι το αριστερό μάτι της Rylee είχε μια παράξενη λάμψη στον φακό, και χάρη σε αυτή την παρατήρηση η Tara αποφάσισε να κλείσει ένα ραντεβού με τον παιδίατρο για να το ελέγξει προληπτικά.
Ο γιατρός πρότεινε να επισκεφτεί μια εξειδικευμένη κλινική οφθαλμιατρικής. Εκεί, έγινε διάγνωση ότι η μικρή Rylee πάσχει από την νόσο Coat, μια σπάνια πάθηση που προκαλεί απώλεια όρασης ή ακόμα και τύφλωση στο ένα μάτι.

Ο γιατρός που ανέλαβε το περιστατικό της Rylee, ο Δρ. Calzada αναφέρει ότι όσο πιο σύντομα γίνει η θεραπεία για τη νόσο Coat, τόσο το καλύτερο.
«Το βασικό πρόβλημα με τα παιδιά είναι ότι κανένα παιδί δε θα πει «Μαμά, δε βλέπω από το ένα μάτι». Συνήθως αντιλαμβάνεται τυχαία. Όταν ένα παιδί αναγνωρίσει ότι δεν βλέπει ή το καταλάβει ο γονιός, συχνά ήδη έχει χάσει την όραση και στα δύο μάτια,» αναφέρει ο γιατρός.
Ευτυχώς, υπάρχει θεραπεία για τη νόσο για να σταματήσει η απώλεια όρασης ή ακόμα και να βελτιωθεί. Χάρη σε μια απλή παρατήρηση από τους φίλους της μητέρας στο Facebook, η Rylee έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να ανακτήσει την όρασή της, συγκριτικά αν γινόταν η διάγνωση αργότερα στη ζωή της. ’
Η μητέρα της ανέφερε ότι δεν υπήρχαν συμπτώματα, δεν καθόταν κοντά στην τηλεόραση και δεν είχε πρόβλημα να περπατάει στη δοκό γυμναστικής.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: