ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Ανέβασε ΑΥΤΗ την φωτογραφία και προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου. Ο λόγος; Για προσέξτε την λίγο καλύτερα…

Ανέβασε ΑΥΤΗ την φωτογραφία και προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου. Ο λόγος; Για προσέξτε την λίγο καλύτερα…

Ανέβασε ΑΥΤΗ την φωτογραφία και προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου. Ο λόγος; Για προσέξτε την λίγο καλύτερα…

Η εγκυμοσύνη είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα. Κάποιες παίρνουν πολλά κιλά, άλλες ελάχιστα. Κάποιες γυναίκες έχουν συμπτώματα όπως πρωινή ναυτία, ενώ άλλες δεν παρατηρούν καν την αλλαγή μέχρι που πρήζονται τα πόδια τους στο τρίτο τρίμηνο – με άλλα λόγια, καμιά εγκυμοσύνη δεν μοιάζει με τις άλλες.


Παρά τις διαφορές από άνθρωπο σε άνθρωπο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια κοινή αλλαγή: η κοιλιά τους στρογγυλεύει ή φουσκώνει. Όσο πιο κοντά στην γέννα είναι, τόσο μεγαλύτερη γίνεται. Ωστόσο, φαίνεται ότι ακόμα και αυτό δεν ισχύει για όλες τις έγκυες, όπως ανακαλύψαμε κοιτάζοντας το Instagram του μοντέλου/μπλόγκερ, της Sarah Stage.
Η Sarah μένει έξω από το Λος Άντζελες και έχει εκατοντάδες φωτογραφίες του υπέροχου σώματος της. Αλλά επίσης, έχει έναν μικρό γιο… και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Στις 7 Ιουλίου 2017, η Sarah δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία της μπροστά στον καθρέφτη με ένα μπορντό μπικίνι.
Φαίνεται (όπως σε όλες τις φωτογραφίες) πολύ γυμνασμένη, με τέλειους κοιλιακούς. Αυτό είναι κάτι το συνηθισμένο για εκείνη και έχει πολλά like – αλλά όταν οι ακόλουθοι της διάβασαν την λεζάντα, άρχισαν να φτάνουν αμφιλεγόμενα σχόλια.

Η λεζάντα έλεγε:
“Positive vibes only #unbothered Metallic bikini from @londonbeachswim #6monthspregnant #26weeks”
Σωστά διαβάσατε. Αυτή η γυναίκα είναι 26 εβδομάδων έγκυος, έμπαινε δηλαδή στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, όταν ανέβασε αυτή την φωτογραφία. Περιττό να πούμε ότι δέχτηκε αρνητικές αντιδράσεις. Πολλοί την επέπληξαν που είναι τόσο αφοσιωμένη στην γυμναστική κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και την κατηγόρησαν ότι βάζει το σώμα της πάνω από την υγεία του μωρού.
Παρ’όλο που παραδέχτηκε ότι γυμναζόταν καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είπε σε όλους ότι ο γιατρός της εγκρίνει το πρόγραμμα της και ότι έχει πάρει 8 κιλά. Βέβαια, φαίνεται απίστευτο βλέποντας τις φωτογραφίες αυτές.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ