ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Ήρθαν τα Νέα emoji της Ντίσνεϋ και θα κάνουν τα όνειρα σας Πραγματικότητα!

Ήρθαν τα Νέα emoji της Ντίσνεϋ και θα κάνουν τα όνειρα σας Πραγματικότητα!

Ήρθαν τα Νέα emoji της Ντίσνεϋ και θα κάνουν τα όνειρα σας Πραγματικότητα!

Λάτρεις της Ντίσνεϋ σας έχουμε ευχάριστα νέα: Σύντομα θα μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πληκτρολογίου με emoji της Ντίσνεϋ.

Σε βίντεο που βγήκε την Πέμπτη, η εταιρία μας δίνει μια πρώτη ιδέα από την ολοκαίνουρια συλλογή της με πάνω από 400 emoji της Ντίσνεϋ και της Pixar, ανάμεσα τους με χαρακτήρες από την “Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων”, την “Μικρή Γοργόνα”, το “Lilo και Stitch” και κλασικά σύμβολα της Ντίσνεϋ όπως μπαλόνια σε σχήμα Μίκυ Μάους και καπέλα πριγκιπισσών.

Ήρθαν τα Νέα emoji της Ντίσνεϋ και θα κάνουν τα όνειρα σας Πραγματικότητα!

Φυσικά, το κατέβασμα της εφαρμογής δεν είναι εύκολο: αν θέλετε να κατεβάσετε το πληκτρολόγιο, πρέπει να παίξετε ένα παιχνίδι με το όνομα Disney Emoji Blitz. Καθώς μαζεύετε τα emoji στο παιχνίδι, μπορείτε να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε στις συνομιλίες σας.(Μπορείτε δηλαδή να αποδεχτείτε απλά ότι θα χάσετε μερικές ώρες από την ζωή σας με το που βγει το παιχνίδι.)

Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι που θα βγει σύντομα για iOS και Android:

Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

Αυτό το είδες;

2381-1

Προς το Αγόρι που ξέχασε να εκτιμά το Κορίτσι που Αγάπησε…

Δεν ήταν αρκετό να ξέρω ότι βαθιά μέσα του με αγαπούσε. Έπρεπε να το πεις πραγματικά σε κάποιον, να δείξεις ότι νοιάζεσαι. Και εκείνος δεν το έκανε. Όχι αρκετά.” – Jenny Han

error: