ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΧΡΗΣΙΜΑ / Έχετε αργό internet; Αυτοί είναι οι τρόποι να βελτιώσετε την ταχύτητα

Έχετε αργό internet; Αυτοί είναι οι τρόποι να βελτιώσετε την ταχύτητα

Έχετε αργό internet; Αυτοί είναι οι τρόποι να βελτιώσετε την ταχύτητα

Νοιώθετε ότι το internet σας σέρνεται; Ότι το κατέβασμα που αρχίσατε να κάνετε διαρκεί μια αιωνιότητα;

Ότι σελίδες με πολλά γραφικά δυσκολεύονται πολύ να φορτώσουν; Δεν είστε οι μόνοι. Συχνά πολλοί χρήστες του διαδικτύου διαπιστώνουν ότι οι οικιακές τους συνδέσεις είναι πολύ αργές και ότι δυσκολεύονται ακόμα και να κάνουν δουλειά.
Τι μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε αν η σύνδεσή σας είναι αργή;
Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας
Ένα τηλέφωνο στο πάροχο του διαδικτύου μπορεί να σας δώσει μερικές πρώτες απαντήσεις. Για παράδειγμα, μπορεί η σύνδεσή σας να έχει κάποια βλάβη ή το router σας να χρειάζεται κάποια αναβάθμιση ή και κλείδωμα (αν το έχετε ξεχάσει ξεκλείδωτο, κάλλιστα μπορεί κάποιος να σας κλέβει internet). Αν δε συμβαίνει τίποτα από αυτά, τότε ενδεχομένως σας συμφέρει να αλλάξετε το πακέτο της σύνδεσής σας με μια πιο γρήγορη.
Ελέγξτε το hardware-software σας
Μήπως χρησιμοποιείτε κάποια παλιά, «βαριά» έκδοση του browser; Μήπως πρέπει να αναβαθμίσετε ακόμα και το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας; Μήπως να αλλάξετε φυλλομετρητή; Ένας σύντομος έλεγχος θα σας δώσει πολλές απαντήσεις.

Κλείστε ό,τι δεν χρειάζεστε
Ναι, οι σύγχρονοι υπολογιστές είναι γρήγοροι και ικανοί να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αλλά αν έχετε ένα κάρο εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο, τότε, μοιραία, η μηχανή σας θα γίνει πιο αργή, και μαζί θα γίνουν πιο αργές όλες οι λειτουργίες της. Δείτε ποιες εφαρμογές «τρέχουν» στο παρασκήνιο και ό,τι δεν χρειάζεστε, κλείστε το.
Εν ανάγκη, αγοράστε καινούργιο router
Πλέον υπάρχουν router που λειτουργούν σε δύο συχνότητες, στα 2.4 GHz και στα 5.0 GHz, βελτιώνοντας την εκπομπή του σήματος στο ασύρματο δίκτυο. Ειδάλλως, φροντίστε το router σας να είναι ρυθμισμένο κατάλληλα, και ανάλογα με τις προϋποθέσεις που θέτει ο κατασκευαστής του.
Δείτε αν σας εξυπηρετεί ενισχυτής σήματος
Τέτοιες μηχανές πουλιούνται σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και ενδεχομένως να σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερο internet σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: